important

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• important

Am un Logan Preferance 1.4mpi de 5 luni.Si am cateva intrebari:
    1. pe rezerva de la rezervor cat se poate merge?(cati litrii are?)
    2. avand in vedere ca a venit iarna, as vrea sa stiu daca masina trebuie dusa la service pt ai fi schimbat(completat) vre-un lichid, avand in vedere ca am parcurs 8000 de km. Masina iese din fabrica pregatita pt iarna?

1. pe rezerva de la rezervor in oras se poate merge cam 50km si in afara cam 80km si ea are 5L
    2. poti sa mergi linistit iarna acum si nu trebuie sa pui nimic la motor,stai linistit.

Comment

2. Uita-te si tu in capota daca toate lichidele sunt peste nivelul minim, daca e asa poti trece iarna fara probleme.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

merci pt raspunsuri!!!!!
        e normal ca nivelul lichidelor sa fie toate aproape de minim(masina luata de 5 luni de zile). daca vreau sa le completez trebuie sa platesc la service?

Comment

apropo de lichiduri
          eu am uleiu peste nivelu maxim de pe joja... asa a venit din fabrica e grav?D

sigpic

Comment

@sonykel in cartea masinii scrie ca niciodata nu tb. depasit nivelul maxim al jojei de ulei...risc de defectare al motorului...
            @alin28 lichedele din motorul masinii sunt in categoria consumabile si tb platit daca mergi la service sa le completeze...daca lipsa de lichide din motor este mare tb vazuta cauza...la a mea de 4 luni am completat cu vreo 100 g antigel ceea ce este normal deoarece s-a mai aierisit instalatia.
            sigpic

Comment

pentru a completa antigelul sau celelate lichide, e necesar sa ma duc la un service autorizat dacia?

Comment

pai si eu atunci ce sa fac daca ala atunci la predare mia scos joja si mia zis acum in rodaj va uitati des daca mai scade veniti la completare si verificari...
                mi-e asa sila sa ma duc la ei

sigpic

Comment

Eu mi-am complectat antigelu (era aproape la minim) dupa 3 ani (28 000km) in fata garajului(nu mai am garantie). Si asa nu au cum sa isi dea sama daca ai pus un pic de antigel
                  ...de doi lei :p

Comment

Daca te iei dupa cum spun ei da ar trebui sa mergi la service inclusiv pentru schimbarea unui bec... parerea mea este ca lichid de spalat geamul si antigel poti completa si tu...la motor, la servodirectie si lichid de frana daca pierderea este considerabila tb mers la service...atentie mai ales pentru motor.Ce lichide ai constatat ca ti-au scazut?
                    Sonykel la predare nu ai vazut ca e peste maxim?
                    sigpic

Comment

nu nu am realizat atunci ca uleiu e cam incolor... D si eram prea entuziasmat de masinuta...

sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
                        pai si eu atunci ce sa fac daca ala atunci la predare mia scos joja si mia zis acum in rodaj va uitati des daca mai scade veniti la completare si verificari...
                        mi-e asa sila sa ma duc la ei
                        Stai linistit ca nu scade de la o zi la alta.Eu am facut prima revizie la un an,avea 8200 km si nu-i scazuse nivelul.Adevarul este ca nu i-am dat in goarna nici eu,maxim 110,nu sunt un vitezoman.Ma mai apuca si pe mine cateodata ca pe oricine...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

d-fens fara suparare noi discutam de faptul ca eu am prea mult ulei...

sigpic

Comment

Originally posted by alin28
                            pentru a completa antigelul sau celelate lichide, e necesar sa ma duc la un service autorizat dacia?
                            Nu asta poti sa ti le faci si tu ,lichidul de racire sa fie intre cele 2 linii minim si maxim cand motorul este oprit si celalalte le completezi pana unde auinsemnat ei cu markerul sau vopsea
                            "cromul este placerea mea"
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

antigel-ul si lichidul de servo!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google