important

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

SoNyKeL nu as vrea sa te sperii dar daca mai mergi mult cu uleiul peste nivel e posibil SA O DAI PE CONSUM cum se spune in popular adica consum de ulei si benzina mai precis sa zapacesti segmenti. iti spun din experienta, neglijenta sau cum intelegi tu. intreaba si tu un mecanic de motoare mai batran sau cu ceva experienta in domeniu si o sa-ti explice el. chiar si in carte spune ca nu poti merge cu ulei peste nivel dar lumea nu prea ia in considerare aceste lucruri. iarna problema e si mai grava nivelul de vascozitate fiind mai mare.
    sigpic

Comment

io zic sa va linistiti, oricum ce e prea mult, papa motorul cumva, ori il depune pe turbina, pe segmenti, bujii, injectoare, catalizator (cumva scapa motorul de ce e in plus) . serios, grija mare la ulei, ca nu-i de joaca. au mare dreptate andreis si iuly75...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Uleiul la motor nu se verifica niciodata cand e mototul cald. Dupa ce ai oprit motorul trebuie sa-l lasi cel putin 20 min. Toate lichidele le poti completa tu dar conditia e sa respecti grupa fiecaruia.La inceput cand am luat masina mi-a consumat putin ulei cam 0.5 cm pe joja intre 3000-6500km ai masinii si pe urma nu a mai consumat si nici in prezent absolut deloc. am facut 3500 in 3 sapt si motorul inca nu era pasuit cum trebuie

Comment

la mine toate lichidele sunt in limitele normale si ne atinse de 3 ani.....nici nu au ajuns la minim .....parca se cam apropie de minim lichidu de frana. o sa ma uit.
          sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post
            la mine toate lichidele sunt in limitele normale si ne atinse de 3 ani.....nici nu au ajuns la minim .....parca se cam apropie de minim lichidu de frana. o sa ma uit.
            totusi la antigel e bine sa-i mai verifici densitatea daca spui ca masina o ai de 3 ani neatinsa, din cate se stie antigelul isi mai pierde cate putin din proprietati de la an la an, deci nu verifica dar nivelurile sa nu ai surprize.
            sigpic

Comment

@dorutz: Trebuie sa schimbi antigelul anul asta, daca are 3 ani masina.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salut am citit in primele posturi ceva de rezerva rezervorului..ce e aia?Atunci cand se aprinde becul rosu de benzina?

Comment

Alexgame:Exact.Cand se aprinde becul mai poti merge 50 km in oras si aproximativ 80 in afara.

Comment

Adica mai pe scurt, mai ai 5 L de combustibil in rezervor.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      @dorutz: Trebuie sa schimbi antigelul anul asta, daca are 3 ani masina.
                      cat m-ar costa operatiunea? ...si numai la dealer gasesc antigel ?? Ms
                      sigpic

Comment

Vreo 60 lei costa antigelul si 40 lei manopera, deci cam pe la 100 lei ajungi.
                        Anitgelul de la dealer e cel mai bun.

Comment

Originally posted by alin28 View Post
                          Am un Logan Preferance 1.4mpi de 5 luni.Si am cateva intrebari:
                          1. Pe rezerva de la rezervor cat se poate merge?(cati litrii are?) ---in jur de 60 km (depinde de stilul tau de condus)
                          2. Avand in vedere ca a venit iarna, as vrea sa stiu daca masina trebuie dusa la service pt ai fi schimbat(completat) vre-un lichid, avand in vedere ca am parcurs 8000 de km. Masina iese din fabrica pregatita pt iarna?
                          ----DA masina e pregatita de iarna (mai putin cauciucuri)

Comment

ce buton trebuie sa apas sa mi arata la bord consumul de benzina? am loganul de doua luni. msina e din 2005

ce buton trebuie sa apas sa arate la bord consumul instantaneu de benzina ? loganul e din 2005.
                            Last edited by albert1970; 2 February 2009, 21:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by albert1970 View Post
                              ce buton trebuie sa apas sa mi arata la bord consumul de benzina? am loganul de doua luni. msina e din 2005

ce buton trebuie sa apas sa arate la bord consumul instantaneu de benzina ? loganul e din 2005.
                              Daca ai calculator de bord ati arata daca nu nu apes pe capatul de la maneta de la stergatoare si te uiti in bord daca apare ceva .

Comment

nu apara nimic doar kilometrajul pot reseta.

de cate ori trebuie sa apas pe butoanele alea.
                                Last edited by albert1970; 2 February 2009, 21:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google