Preference

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut!
    am o problema cam nasoala si as vrea sa stiu daca s-a mai intalnit cineva cu asa ceva: zornaie, trancaneste, face ca toti dr...acii bordul sau elementele componente. am fost la reprezentanta si .... doamne iarta-ma, dar am avut grija de masina ...
    oricum daca ati intalnit problema si ati gasit rezolvarea dati un semnal.
    multi vor spune ca de la drumuri etc. NU! nu e posibil! am 55000 km si un amic are la fel de multi numai ca are opel. la el nu trancaneste nimic.

Comment

Originally posted by gagoi View Post
      salut!
      am o problema cam nasoala si as vrea sa stiu daca s-a mai intalnit cineva cu asa ceva: zornaie, trancaneste, face ca toti dr...acii bordul sau elementele componente. am fost la reprezentanta si .... doamne iarta-ma, dar am avut grija de masina ...
      oricum daca ati intalnit problema si ati gasit rezolvarea dati un semnal.
      multi vor spune ca de la drumuri etc. NU! nu e posibil! am 55000 km si un amic are la fel de multi numai ca are opel. la el nu trancaneste nimic.
      Stai linistit ca si bordul de Opel trosneste si mai papa si ulei(motor la 80000Km),scurgeri de lichid de racire si multe alte probleme.Cine isi imagineaza ca Opel este o masina minune se inseala.(nemtii sunt fraieri ,iar ai nostrii sunt smecheri)
      AC/DC- RIDE ON

Comment

Originally posted by q_acdc View Post
        Stai linistit ca si bordul de Opel trosneste si mai papa si ulei(motor la 80000Km),scurgeri de lichid de racire si multe alte probleme.Cine isi imagineaza ca Opel este o masina minune se inseala.(nemtii sunt fraieri ,iar ai nostrii sunt smecheri)
        ok. dar cum rezolvam problema? ca oricum nu-mi cumpar opel- poate insignia- dar deocamdata trag de loganel pana cade tabla de pe el. si sunt convins ca nu o sa fie foarte repede!

Comment

eu am rezolvat problema bordului nu se mai aude nimic ,l-am dat jos si am pus burete unde se fixeaza bordul este teapan si nu se mai aude nimic

Comment

cumpar 1 buc oglinda manuala stanga pentru noul Logan Preferance an de fabricatie 2009 0728359215

Comment

Cauta la sectia de bursa, ca aici nu prea ai sanse.
              I HAVE A !sigpic
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

pe ph2 preferance 1.4 la dotari scrie ca are cd player...o fi cu mp3?
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

nu cred...nici optional vadca nu este. .. doar la laureate +50euro ..

Comment

Nu e cu mp3

Comment

va multumesc
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

am schimbat la 25 000km kormoranurile cu michelin.am auzit ca sunt proaste de la taximetristi,personal nu am avut nici-o problema cu ele,nu bateau nu trageau la directie doar pe gheata normal aderenta 0 dar mentionez ca nu am pus niciodata frana brusca sa derapezdoar cu aia de mana trasa)acum cu michelin e mai moale un pic...si nu mai e forma aia patrata a pneului in balon ca si asa caroseria e patrata si cu pneuri tot patrate))lumina in torpedo o caut si eu dar am luat o lampa cu alimentare la priza de 12 ..in compensare,cat despre ac,l-am cautat si eu de vreo 4-5 ori in ultimele 2 veri dar...nu sunt banuti

Comment

eu n-am pe preference-ul meu AC ca n-am avut nevoie si nu-mi plac dar am ABS e abs bosch puls e foarte bun ca l-am testat iarna asta pe zapada .ideea e ca n-am vazut preference fara abs

Comment

eu am preferance din 2007 si nu are abs,pe PH2 este dotare standard,daca nu ma insel sunt obligati de ultimele norme...daca nu ma insel!

Comment

din 1 ianuarie 2009 sunt obligati toti producatori auto sa bage abs la toate masinile noi indiferent de versiunea de echipare

Comment

Am si eu un Logan 1.6 mpi model 2009 si treb. sa merg la prima revizie.Nu stiu dak acest model prevede si filtru de polen; cit despre ulei as dori un mobil full syntetic.
                                Ma puteti ajuta cu raspunsuri si pareri ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google