Preference

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

loganul tau nu cred este prevazut cu filtru de polen. ca ulei full sintetic iti recomand mobil 1 esp 5w30 sau mobil 1 0w40. alegerea este a ta.
    sigpic

Comment

filtrul de polen nu este inclus,masina nu are asa ceva,iar uleiul iti recomand sa il schimbi cu elf!

Comment

NU exista filtru de polen pe nici un model logan,iar despre ulei...iti recomand un MOBIL1 5W40.....desii e posibil ,daca ai masina in garantie,cei de la reprezentanta sa nu accepte sa vii vu uleiul tau.Dar asta difera de la caz la caz.

Comment

Ba filtru de polen exista pe loganuri dar numai pe aceia care au aer conditionat.
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Era ideal daca pe versiunea preferance se putea monta ca optional si AC.

Comment

ce rost avea ? sa platesti 700 de euro suplimentar...deja intra peste versiunea laureate

Comment

Originally posted by X@by View Post
                Ba filtru de polen exista pe loganuri dar numai pe aceia care au aer conditionat.

era bine sa fie asa , dar ai cam gresit
                sigpicMy ride

Comment

Mama , nu pot sa cred ca nu au nici covorase :|

Comment

is optionale....

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
                      era bine sa fie asa , dar ai cam gresit
                      revin si eu cu o precizare,AU FILTRU DE POLEN!nu stiu exact care,spun doar atat,am verificat masina unui vecin cumparata acum 2 saptamani,un 1.2 16v laureate si avea filtru de polen!

Comment

vreau sa stiu daca radio cdul de la preference e si cu mp3? am dat comanda si nu am intrebat...masina imi vina in 2 saptamani?

Comment

nu este mp3...daca vroiai mp3 trebuia sa platesti inca 50 de iepuroi

Comment

pai are cd?eu am preference ph1 si a venit cu caseta!plus ca cele care veneau cu cd nu erau mp3

Comment

Originally posted by PCH View Post
                              pai are cd?eu am preference ph1 si a venit cu caseta!plus ca cele care veneau cu cd nu erau mp3
                              acum toate modelele vin cu radio cu cd....da nu stiu sigur daca are si mp3? vorbesc de cei care au ph2 preference

Originally posted by Loganu View Post
                              nu este mp3...daca vroiai mp3 trebuia sa platesti inca 50 de iepuroi
                              pai am vazut ca pe toate modelele este pus acelasi radio cd ... ma gandesc ca poate are si mp3...nu?
                              Last edited by adi24; 22 May 2010, 22:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cred ca ti-a raspuns loganu!nu are mp3 decat optional!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google