Nu am bagat de seama. Multam de informatie.
Preference
Collapse
X
-
Originally posted by kosmynce parere aveti de anvelopele kormoran???
Comment
-
Kormoran am si eu dar nu mi-au facut probleme,deocamdata.In privinta a.c.-ului si mie mi-au spus cei de unde am luat masina ca nu-l mai poti monta ulterior...asta vara am fiert in suc propriu.Ma gandesc serios la o schimbare de ''peisaj''Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
unde pot gasi si eu siglele de pe portbagajul de la logan cea cu logan by renault si cea cu 1.4 mpi care sa aiba si prinderile acelea de plastic care se infig in tabla...in autovit au doar siglele simple fara acele prinderi ...am vreo sansa dak intreb pe la service gen meridian???multumescIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Daca vrei poti lua monogramele din Auovit daca sunt mai ieftine si iti dau eu codurile pentru plasticele care se infig in tabla.
Monograma "Logan By Renault": 6001547127 - 15 euro
Plasticul de prindere in tabla pentru aceasta monograma: 7703081151 (1 bucata)
Monograma "1,4 MPI": 6001547125 - 15 euro
Plasticul de prindere in tabla pentru aceasta monograma: 7703081151 (2 bucati)
Comment
-
-
ms mult andrei am rezolvat problema.....referitor la anvelopele kormoran ce pot sa zic foarte proaste eu am mers 30000km au fost relativ bune mai putin iarna trecuta in care parca aveam sanie acum mi-am luat dunlop si nu se compara
Am vazut pe site la dacia ca au aparut accesorii de tuning...pe mine ma interesa eleronul acela de luneta dar nu am vazut pe nicaieri ...eunde as putea sa gasesc dak stie cineva si cam la ce bani ...miltumescLast edited by andrei; 28 October 2007, 12:16.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View Postsunt varza,schimbale neaparat cu niste Michelin sau Pirelli,Dunlop,Good Year...ceva mai de calitate.Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
Comment