Preference

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu am bagat de seama. Multam de informatie.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ce parere aveti de anvelopele kormoran???

Comment

Originally posted by kosmyn
        sunt varza,schimbale neaparat cu niste Michelin sau Pirelli,Dunlop,Good Year...ceva mai de calitate.

Comment

Originally posted by kosmyn
          Jalnice, o sa vezi dupa prima ploaie si prima frana sau curba luata in viteza.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Kormoran am si eu dar nu mi-au facut probleme,deocamdata.In privinta a.c.-ului si mie mi-au spus cei de unde am luat masina ca nu-l mai poti monta ulterior...asta vara am fiert in suc propriu.Ma gandesc serios la o schimbare de ''peisaj''
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ce e ala AC?

Comment

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                Ce e ala AC?
                prescurtarea de la aer conditionat

Comment

unde pot gasi si eu siglele de pe portbagajul de la logan cea cu logan by renault si cea cu 1.4 mpi care sa aiba si prinderile acelea de plastic care se infig in tabla...in autovit au doar siglele simple fara acele prinderi ...am vreo sansa dak intreb pe la service gen meridian???multumesc
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

Daca vrei poti lua monogramele din Auovit daca sunt mai ieftine si iti dau eu codurile pentru plasticele care se infig in tabla.
                    Monograma "Logan By Renault": 6001547127 - 15 euro
                    Plasticul de prindere in tabla pentru aceasta monograma: 7703081151 (1 bucata)
                    Monograma "1,4 MPI": 6001547125 - 15 euro
                    Plasticul de prindere in tabla pentru aceasta monograma: 7703081151 (2 bucati)

Comment

daca te intereseaza,am eu siglele de la a mea,toate 3,dar fara plastice (vopsitorul le-a lasat acolo si le-a chituit)
                      Si eu am kormoran de 20mii km si nu am avut probleme.nici macar aer nu au vazut
                      Last edited by sorin_pss; 12 October 2007, 19:28.

Comment

ms mult andrei am rezolvat problema.....referitor la anvelopele kormoran ce pot sa zic foarte proaste eu am mers 30000km au fost relativ bune mai putin iarna trecuta in care parca aveam sanie acum mi-am luat dunlop si nu se compara

Am vazut pe site la dacia ca au aparut accesorii de tuning...pe mine ma interesa eleronul acela de luneta dar nu am vazut pe nicaieri ...eunde as putea sa gasesc dak stie cineva si cam la ce bani ...miltumesc
                        Last edited by andrei; 28 October 2007, 12:16.
                        sigpic

Comment

Ai aici preturile si codurile accesoriilor de tuning. Ele se gasesc la orice dealer.
                          Pentru mai multe detalii si poze citeste tot threadul asta.

Comment

Preturile sunt cam mari....eleronul vine la culoare masini sau tre sa il vopsesti tu ulterior????
                            sigpic

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                              sunt varza,schimbale neaparat cu niste Michelin sau Pirelli,Dunlop,Good Year...ceva mai de calitate.
                              Eu am schimbat cauciucurile Kormoran dupa prima frana brusca pe care am pus-o, si asta se intampla pe vremea cand aveam cam 6000 km parcursi.Dupa ce am vazut ca la 40 la ora, cu o frana brusca si uscat pe jos se duce ca sania am optat pentru Matador 195/50/15 car se vad in poza, si pot spune ca s-a schimbat si sunetul in masina, adica nu mai fac zgomot ca celelalte, si sta masina mult mai bine pe sosea..
                              Attached Files
                              real power..... diesel power by

Comment

...conteaza f mult cauciucurile.....eu am pus michelin...si le am umflat si cu azot...si este o ...super diferentza...merge si mai bine..nu mai trancane....plm...si cand pun frana brusc...nu mi mai intra in derapaj...!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google