aer conditionat montat ulterior.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O masina noua la 0 km e sfanta...decat una sh cu 2000 mai ieftina si 25 000 km...mai bine una noua!!!

Comment

poate e adevarat ce zice gheorghe82 dar daca nu are omu bani adica e tot ce poate si vrea o masina care sa nu fie o chestie mica si oribila adica matiz tico sau din astea eu zic ca e bine sa isi ia un logan la sh pana in 50000 km.bafta si sarbatori fericite

Comment

Originally posted by sambo
        Salutare prieteni si imi cer scuze daca informatia pe care o caut exista pe undeva. Eu am cautat si n-am gasit (daca exista spuneti-mi unde).

Pe scurt prietena mea vrea sa-si cumpere o masina. Bugetul s-ar opri cam pe la un Preferance sua ABS + . Intrebarea mea este daca pana la vara as putea monta aer conditionat pe masina respectiva, in sevice-urile Dacia si daca nu, asta afecteaza in vreun fel garantia in cazul in care se face in alta parte. Multumesc mult.
        e un service in pitesti care monteaza AC cu 1000 euro,inclusv manopera

Comment

multumesc...

Multumesc tuturor! Stam si mai rumegam. Oricum daca va fi SH, va fi benzinar. Toate cele bune si Mosu' sa va aduc tot ce va doriti!

Comment

Si eu vreau sa imi pun ca am un preferance si ii sa parut mult la taicamiu sa mai dea ceva bani pt urmatoru pachet. Oricum mi se pare o idiotenie faza cu pachetele nush de ce draci nu te lasa sa iti alegi tu ce vrei si ce nu vrei...
            1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
              e un service in pitesti care monteaza AC cu 1000 euro,inclusv manopera
              si a gasit prietena ta masina?
              Loganist......

Comment

Am cumparat mini aer conditionat de la firma QUELLE, sa vad cum se va comporta la vara montajul ulterior costa nu gluma (1000 euro).

Comment

Ady62,am un coleg de munca care vrea sa-si monteze ac,da te rog mai multe detalii,cit te-a costat aparatul si cum adica mini ac???
                  Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

Acest aparat functioneaza cu cablu alaturat pt.bricheta de 12V sau cu un adaptor de 220V(500mA,12V),cu care poate fi bransat la reteaua electrica a casei.3 posibilitati de fixare :Placa metalica cu garnitura adeziva,garnitura adeziva sau cu centura.Durata de functionare aprox.8 ore,Dimensiuni:19,5x15,5x14,5cm,lungimea cablului 2,5m,doua trepte de functionare.Fabricat in Germania de EUFAB.PRET 75ron+taxa postala.

Comment

Ady62, daca are nevoie numai de 500mA la 12V, ala consuma 6W. daca mai tinem cont si de randament...ma indoiesc ca va reusi sa raceasca mai mult aer decat o usoara briza care sa-i bata soferului in fata de la 20-30cm distanta. gandeste-te ca un compresor AC "fura" din motor cam 3CP, adica 2200W...
                      sau am inteles eu gresit? Pune si ceva poze, sa ne lamurim, ca altfel o sa traiesc cu impresia ca aerul ala conditionat consuma cat un bec de semnalizare si-i injur pe astia de la renault ca mie-mi ia clima lor 3 CP din motor...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Da,dar nu fierbi in suc propriu.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pt don_luigis si felixb: Scuze de intarziere, iata cateva imagini (instalatie aer conditionat):

Comment

Raceste aerul cu vapori de apa?
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asa se pare, dar la ce umiditate o sa produca...e pricipiul frigiderului fara curent: apa prin evaporare absoarbe caldura din jur, dar in schimb creste umiditatea. is curios si eu cum se va comporta la vara instalatia
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ma indoiesc ca pe canicula, chestia aia ar face fata...seamana cu un filtru de cafea...dar la 75 ron,merita incercat. Sa ne mai ti la curent daca face fata.
                                niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google