Salut, ma intereseaza cam cat este sarcina pe care o poate trage dacia logan preference model 2009. As putea sa conectez platforma dupa ea sa incerc un PFA cu tractari auto?
Sarcina Pe Carlig De Remorcare
Collapse
X
-
Am vazut wv golf cu platforma si nu sughita deloc , bine nu stiu ce putea motorasul ala , da... !
Si eu am tras remorca mult timp cu 1.4'ul meu si nu simtea nimic, bine sarcina nu depasea 6-700 kg , in shimb la franare ma cam impingea din spate , remorcuta nu avea dispozitiv de franare !''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
am facut Vaslui-Brasov cu 1200 de kg de struguri + 3 persoane, motor de 1.4 remapat si am urcat Oituzu cu a3a mai mult nu am vrut sa-i dau. am remorca Malumet de 750kg cu dispozitiv de franare prin inertie.
Am tot cautat ocazia de tracta o platforma cu un autoturism pe ea, dar n-am gasit
Dupa parerea mea cred ca motoru ar trage, dar ambreiaju se duce repedesigpic
Comment
-
Eu nu te cred deloc nebun, si eu as face la fel!''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
Ca sa nu mai deschid vreun subiect nou pun si eu aici o intrebare care ma cam framanta de ceva vreme:
In cartea de identitate a masinii(DCi) scrie asa:
*masa proprie 1170kg
*total maxim autorizat 1540
*sarcina utila max. autorizat 370kg
Deci sa inteleg ca in masina +portbagaj nu e bine sa depasesti 370kg? Adica daca merg 5 persoane mai solide( sa zicem 5x80kg=400kg) exista pericolul de a atinge arcurile in aripi sau sa se deformeze puntile? sau orice alta combinatie? Eu cand merg cu inca 4 persoane in masina am mereu senzatia ca nu se comporta deloc bine masina din suspensii. In afara de faptul ca se simte greutatea vibreaza la orce damb si zici ca mergi cu pana
Comment
-
da, aia 370kg sunt tot ce poti pune in ea, oameni plus bagaje. daca pui mai mult si se rupe la o groapa, nu poti face scandal, ca nu despagubeste asigurarea, nici garantia, ca ai depasit masa maxima autorizata. la fel daca Doamne fereste faci accident si aia din masina lovita zic ca ai avut 500 de kile in masina si de-aia n-au prins franele...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by lord_wader View PostCa sa nu mai deschid vreun subiect nou pun si eu aici o intrebare care ma cam framanta de ceva vreme:
In cartea de identitate a masinii(DCi) scrie asa:
*masa proprie 1170kg
*total maxim autorizat 1540
*sarcina utila max. autorizat 370kg
Deci sa inteleg ca in masina +portbagaj nu e bine sa depasesti 370kg? Adica daca merg 5 persoane mai solide( sa zicem 5x80kg=400kg) exista pericolul de a atinge arcurile in aripi sau sa se deformeze puntile? sau orice alta combinatie? Eu cand merg cu inca 4 persoane in masina am mereu senzatia ca nu se comporta deloc bine masina din suspensii. In afara de faptul ca se simte greutatea vibreaza la orce damb si zici ca mergi cu panaLast edited by Adybase; 15 March 2011, 10:35.
Comment
Comment