If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am intrat pe situl Dacia si am observat ca preferance a ajuns la nivelul de echipare ambiance aproape.
Sa fie din cauza ABS-ului?
Eu stiu ca ala e util la franare nu la accelerare
Si vad ca si Ambiance a scazut mult la dotari. Mi se pare mai slab echipat decat cele din 2005 cum e al meu. Cea mai nare prostie mi se pare "Retrovizoare exterioare cu reglaj manual din exterior". Adica pana si Solenza sau Super Nova aveau reglaj manual din interior, dar la asta scoti frumusel mana pe geam si o reglezi cu degetele... Nu ma am ce zice la asta. La turometru nu vor sa renunte, sa semene mai mult cu 1310, ca se pare ca asta vor sa faca cu Ambiance?:|
Se pare ca acum Ambiance-ul are dotarile specifice versiunii Logan(cea mai cheala),dar macar acum pe Preferance se poate monta aer conditionat.
Am ramas surprins cand am vazut la lista de motorizari 1.2 16v GPL .Un 1.2 merge si pe benzina mai greut, apai pe GPL cum merge?
Chestia cu oglinzile manuale reglabile din exterior-ce sa zic...Acusi vor pune optional chiar si airbagul sofer in ritmul asta sau este vreo greseala de tipar(a fost acelasi lucru scris la Sandero Smile,dar care este full la momentul de fata nu varianta de baza)
este adevarat poate nu sti dar preferance nu are bara torsiune pentru un pret mai mic) cred ca in ritmul asta o sa fie optionala si frana de mana) pacat ca la tv in reclame nu spune pret de la 4000 euro cu dotari 0 sau dacie 1300 cu 4000 euro si numele logan
din cate stiu eu sistemele de siguranta, gen, abs sunt obligatorii, si daca au pus abs pe ambiance nu trebuiau sa renunte la altceva ca sa iasa tot la banii aia?
mama lor...
ps: logan ambiance (actual, nu cel vechi) = dacia 1300 cu motor de renault si caroserie si nume de logan!
nu vorbesc prostii, doar am completat ce a scris colegul biancamarius5 mai sus, a fost doar o ironie, poate cei de la dacia vor citi si nu vor mai fi chiar asa zgarciti in dotari!
ps: eu oricum nu am abs pentru ca am ambiace.ul din 2005
la ambiance i-a pus capace MINI, din acelea ca pe pick-up si versiunea LOGAN... plus bagheta de pe grila fata neagra, nu mai e cromul acela... si din cate vad nu mai are nici un optional...
la preferance reglajul e din interior, dar nu mai are geamuri electrice fata decat in optional... si in acelasi pachet intra si inchiderea centralizata pe cheie. deci daca nu iei optional pachetul inchizi masina tot cu cheia in butuc... nu vad sa zica ceva de servo, dar probabil pe ala l-au lasat acolo...
nu vorbesc prostii, doar am completat ce a scris colegul biancamarius5 mai sus, a fost doar o ironie, poate cei de la dacia vor citi si nu vor mai fi chiar asa zgarciti in dotari!ps: eu oricum nu am abs pentru ca am ambiace.ul din 2005
Depinde si cine citeste de la Dacia, sa ne rugam ca acela sa nu fie portarul !
Zgarcenia in dotari = Low-Cost
Romania = tara emergenta
Respect = zero !
De ce vorbesti prostii ?! Vechea dacie avea airbag frontal ?! Avea abs ?!
nu dar dacia 1300 era acum 25 de ani.acum mai toate marcile au ac inclus si la noi gama de varf are aceasta optiune plus ca laureat este egal cu varianta coaja a unei alte marci
problema e ca dacia e brand renault, si e conceputa ca o masina low cost. trebuie sa aibe costuri de intretinere si de fabricare mici. daca ai pretentii iti iei altceva
Airbag frontal sofer
Airbag frontal pasager
Deconectare manuala airbag pasager
Centuri de siguranta fata: cu prindere în 3 puncte, reglabile pe înaltime
Centuri de siguranta laterale spate: cu prindere în 3 puncte
Centura de siguranta centrala spate: cu prindere în 2 puncte
Tetiere fata cu reglare pe înaltime
2 tetiere spate cu reglare pe înaltime
Antidemaraj electronic
Directie asistata hidraulic
Indicatoare digitale: carburant, temperatura lichid racire, kilometraj
Reglaj faruri din interior
Stergator parbriz cu 2 viteze si temporizare fixa
Reglaj manual retrovizoare exterioare
Retrovizor interior cu reglaj noapte/zi
Incalzire-ventilatie 4 viteze
Comanda reciclare aer
Inchidere centralizata
Geamuri fata electrice
Geamuri colorate
Plafoniera centrala
Parasolar pasager cu oglinda de curtoazie
Bloc fumator fata (scrumiera si bricheta)
3 mânere de viraj
Lumina portbagaj
Scaune fata cu reglaj longitudinal si al spatarului
Scaun sofer cu reglare lombara si pe înaltime
Cutie cu acte
Suport pahare pe consola centrala
Spatiu documente pe plansa de bord în partea dreapta
Antena radio si precablaj
Radiocasetofon codat 2X15 W
Buna ziua dragi colegi,
poate sa-mi spuna si mie care este echiparea din fabrica pentru un logan preference pe benzina din 2010 de 1.4?
Multumesc anticipat.
O zi buna!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment