Salutare...as avea si eu o problema cu repartitorul de frana, tipul de la ITP mi-a spus ca este blocat pe deschis si trebuie schimbat! Imi poate explica si mie cine va ce inseamna "blocat pe deschis"? Este o problema grava? Multumesc anticipat!
Repartitor Frana Stricat
Collapse
X
-
Eu zic sa schimbi repartitoru ala, e vorba a de siguranta ta. Pe un drum acoperit cu zapada te vei rasuci sigur la o franare medie daca acel repartitor nu mai functioneaza. In mod normala forta de franare este distribuita 70 % pe rotile fata si 30% pe rotile spate.La tine forta de franare e disribuita egal pe ambele punti daca repartitorul e blocat pe deschis. Repartitorul distribuie forta de franre in functie de incarecare puntii spate.
Comment
-
deci vizual nu prea am cum ... la noi in barlad ... am facut un test de amortizoare (nu dau numele service-ului, ca sa nu-i fac reclama , oricum va zic cu mana pe inima :" sunt niste tepari " acolo in spate la premier , cum te duci la Quattro prin spate pe dreapta) ideea e ca mi-au dat o hartie pe care fac pariu ca o aveau scoasa de inainte ca sa vin eu ... pe stand mi-au pus numai cate 2 roti si ulterior am aflat ca standul normal trebuia sa urci masina cu toate rotile(4, fara rezerva ) ... oricum ,deci vizual nu pot sa-l verific nu ?
Comment
Comment