Salut, am o intrebare in legatura cu consumul de benzina, am o dacia logan preferance din 2009 si ma orientez dupa indicatorul de benzina de la bord cand pun intrebarea. Cei care cunosc zona Cluj-Napoca, din cartierul Zorilor capat pana in capatul de tranvaie in manastur, imi arata ca s-au consumat 3 litri de benzina, totusi e cam absurd nu? Avand in vedere ca aceasta distanta este de maxim 7 km. Motorul este de 1.6 MPI, si pana acum vreo saptamana cu 3 litri puteam sa parcurg in jur la 35 km. S-a stricat ceva? Astept pareri, multumesc.
Consum Prea Mare ?!
Collapse
X
-
Nu mai sta sa calculezi fiecare litru consumat. Atunci cand se aprinde becul de rezerva, alimenteaza cu 10 litri, reseteaza trip-ul si vezi cati km mergi pana se aprinde iar becul. In felul asta o sa ai un consum estimativ.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mai este varianta plin pe plin...dar pe criza asta,cam greu.
Sau faci cum zice vitriol-sansigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
mor cand va vad cu criza. bagati de 50000 de ori de 30 de ron. mergeti aceiasi km ca si ala care alimenteaza o data 10 tone de benzol. credeti ca daca bagati saptamanal de 100 ron, faceti economie fata de ala care o data/luna baga de 400ron? sau treceti mai usor prin criza almentand mai des? ca doar tot mergeti cu masina, nu cred ca luati tramvaiul din cauza crizei...ma rog, marea majoritate fac asa, dar se vaita frate, de parca n-ar mai fi vazut masina de 30 de nai dar nu le poti dezlipi curul din scaun. nu vorbesc de persoana de mai sus, vorbesc in general.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu muri acum ,nu toti au bani de plin si gandesc " am putin, ma limitez,daca fac plinul ma tenteaza sa ma plimb"( vezi Octavian),eu folosesc metoda plin pe plin pentru ca este cea mai buna modalitate de a face consumul cat mai corect .sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by Seba View Postmor cand va vad cu criza. bagati de 50000 de ori de 30 de ron. mergeti aceiasi km ca si ala care alimenteaza o data 10 tone de benzol. credeti ca daca bagati saptamanal de 100 ron, faceti economie fata de ala care o data/luna baga de 400ron? sau treceti mai usor prin criza almentand mai des? ca doar tot mergeti cu masina, nu cred ca luati tramvaiul din cauza crizei...ma rog, marea majoritate fac asa, dar se vaita frate, de parca n-ar mai fi vazut masina de 30 de nai dar nu le poti dezlipi curul din scaun. nu vorbesc de persoana de mai sus, vorbesc in general.
nu te lua dupa ce iti arata ala eu am scris la vocea clientului ca am probleme cu indicatorul de benzina inclusiv cel de afisaj in litri si am primit ca raspuns ca este un indicator informativ nu de precizie
Comment
Comment