Care stie...dc becurile care imita xenonul ..parca de 60w...sunt bune de ceva,dc fac lumina...?Si ce naiba au facut astia sistemu ala...la faruri ..ca iti rupi mainile p l motor p acolo....ca s schimbi un bec!!!!!!..
Becuri Far
Collapse
X
-
1. la mana, nu pune becuri mai mari de 55W
2. la mana, trebuie neaparat sa aiba protectie UV, pt a nu iti ingalbeni in timp, sticla de la far
3. la mana, legat de schimbarea becurilor, da un search cumva, si o sa gasesti...am postat in alta parte cum se schimba becurile...este ff usor, dar si eu prima data mi-am blestemat zilele.
4. la mana, iti recomand Philips Blue Vision.
Bafta!!
LE. Link-ul cu threadul pt scimbarea becurilor: http://www.loganclub.ro/forum/schimb...himbare+becuri
Last edited by gionik; 23 April 2008, 14:41.sigpic
-
4 la mana...mai bine pui instalatie bixenon decat becuri cu care ii orbesti pe aia din fata.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi_Xp cam are dreptate....instalatiile de xenon au ajuns la 350Ron...ceea ce nu este ff mult, avand in vedere ca un set de becuri blue vision costa cam in jur de 70-80Ron. Problema este atunci cand se arde un bec de xenon...am inteles ca ar costa in jur de 100Ron becul, ceea ce este ff mult, dar becurile cu xenon se ard mai greu.
asta este importatorul: http://www.philips-shop.ro/
sigpic
Comment
-
Eu am blue vision de la philips nu as putea zpune ca sunt mult mai luminoase decat cele originale dar...Au lumina mai alba,odihnitoare,si totusi parca mai buna un pic.
oricum si estetic da mai bine.
nu pune xenoane ptr ca nu se merita, tre instalatie de spalare
!!
Comment
-
Kelemen juma de forum are xenon si tu vi si ne zici ca nu pune xenon ca trebuie instalatie de spalare trebuie daca vrei sa fie perfect dar si fara de instalatie de spalare se vede foarte bine...
nu mi-o lua in nume de rau dar citeste si tu inainte sa scrii si sa-ti dai cu parerea...
sigpic
Comment
-
Si mai ceva, un kit xenon pe un far de logan normal,risca-ti sa va injure ce-i din trafic,nu de alta dar bate de zici ca e cu faza lunga,si poti tot sa-l reglezi ca tot bate tare,din cauza ca e oglinda mare la far si nu are lupa, si mai ceva daca vrea nenea cu chipiu zis si (taranu' ca intr-o reclama))))....Se poate lega de viata ta ca de ce ai alte becuri si ca nu sunt omologate pe logan xenoanele si poate se mai leaga si cat bat aiurea!!Deci daca vre-a sa se lege de tine,poate !sigpic
Comment
-
Sal.Da e adevarat,trebuie sa ai mana subtirica,ca sa iti bagi ghearele pe acolo,mai ales la pozitii.Eu mi-am luat blue vision si mi-a dat si un set de pozitii la astea de la aspad.74 RON m-a costat.Le-am montat eu.Sunt super,pe sosea se vede alb,nu supara pe nimeni,nu am primit niciodata flash,acopera o suprafata mult mai buna,culoarea e alb-albastra,din exterior asa se vede.Deci eu unul sunt foarte multumit,nu-mi pare rau ca am dat banii.sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostKelemen juma de forum are xenon si tu vi si ne zici ca nu pune xenon ca trebuie instalatie de spalare trebuie daca vrei sa fie perfect dar si fara de instalatie de spalare se vede foarte bine...
nu mi-o lua in nume de rau dar citeste si tu inainte sa scrii si sa-ti dai cu parerea...
eu inteleg sa iti pui xenon cand circuli des in afara orasului noaptea,
as fii curios cati dintre xenonisti merg noaptea in afara oraselor si cat de des??
corect nu?
eu zic asa predominant oras =bec decare crezi ca e bun
predominant afara=xenon si mai primesti oricum zeci de injuraturi moca;)
sincer si mie mi-ar place sa am xenon.Dar...Inca nu imi permit.(alte prioritati..Casa .Materiale constructii..Etc.)
Comment
Comment