eo am osram cool bleu 60/55w ...si vad f.bine
Becuri Far
Collapse
X
-
-
anul trecut mi s-a ars un bec si am pus Philips. A tinut exact un an. Cam putin - in trecut aveam o Dacie si tineau becurile (cu halogen) cel putin 3 ani. Acum am pus un bec luat de la un magazin de piese auto respectabil (cam cu 10 ron). Sper sa nu am probleme cu farul.
Comment
-
da si eu am obs k la logan se ard mai repede becurile decat la o dacie 1310 ...oare dc?
Comment
-
ce becuri ma sfatuiti sa pun ? Osram-urile s-au ars , dupa 4-5 luni ...bleuvision cat tine ? folosite aproape toata ziua
Comment
-
philips x-treame power m-a tinut fix un an. azi s-a ars unul,
am pus 2-a osram silverstar....initial l-am schimbat pe cel ars si l-am comparat cu philipsul ...luminau identic.
Le-am pus pe amandoua ...deci acum am osram silverstar...sa vad cat or tine acestea.
Philipsurile luminau mai difuz...deci mai bine.(lumina philipsurilor era mai imprastiata pe sosea)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by LmtdEdition View Postce becuri ma sfatuiti sa pun ? Osram-urile s-au ars , dupa 4-5 luni ...bleuvision cat tine ? folosite aproape toata ziuaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
si Osram Night & Day, vad ca bleuvision sau vad ca cele stok ? am dat pe Osram cool bleu 35 lei si m-a tinut 4-5 luni f. putin si cele stock m-au tinut 1 an jumate folosite "zi-noapte"
Comment
-
va multumesc pt sfaturi ...o sa ma duc maine in targ sa iau ori philips/osram, cele din targ sunt originale (philips, osram etc)?
Comment
-
si la ce pret e un set de philips bleuvision in carrefour?
Comment
-
are cineva poze cu philips bleuvision?
Comment
Comment