Becuri Far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 20 de lei frumosi.Maxim 30 .
    sigpic

Comment

• Philips Blue Vision are protecție UV? Nu-mi strică farul ? Bateria se descarcă mai repede? Scuze sunt un începător cu un logan din 2004 unu octombrie. Mi-am comandat mașina fără măcar s-o văd doar la tv

Comment

• Daca sunt originale Philips n-ai nici un fel de problema cu ele. Nu se strica nici un far si bateria nici atat. Pe gulerul de metal al becului, daca scrie UV inseamna ca are protectie ultraviolete. Asta e valabil la orice bec exceptand chinezariile de tip "xenon, plasma etc"
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• si eu am pus philips extrem power si au si uv si 2 becuri pentru pozitie se vede mult mai bine ca cele stok

Comment

• pentru proiectoare ceva becuri mai puternice se gasesc?
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• nu cred ca ar trebui sa pui becuri mai puternice poti pune la aceias putere dar cu lumina alba
              Last edited by darksid3; 11 February 2009, 12:58.

Comment

• Nu da quote la ultimul mesaj! Foloseste functia post reply sau quick reply.Mersi
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• am becuri cu lumina alba pe faruri dar ma gandeam si pentru proiectoare ceva mai puternice
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Eu am o intrebare. Crezi ca daca pui becuri mai puternice in proiectoare vei vedea mai bine pe timp de ceata??
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Pt far bune sunt si Hella H4, tin mult (are colegu pus) si sunt ieftine (6 lei bucata). Lumineaza tot ca un OsramH4 clasic.
                      Au desigur UV protection

Comment

• care becuri de la Philips ar fimai bune dintre vision plus si bluevision?
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Nu cunosc vision plus (banuiesc ca sunt cu ''X% more light'') dar nu-ti pune d-alea albastre.
                          Ori xenoane, ori ceva cu mai ''multa'' lumina.

Comment

• lucialina
                            eu acum am extream power de la philips, am avut si blue vison dar acelea erau aproximativ lafel ca, cantitate de lumina fata de cele stock numai ca era lumina mai alba si in far se vedea albastru.nu mau dezamagit sa stii

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                              pentru proiectoare ceva mai puternice
                              Si la ce o sa te ajute in afara de a-i orbi pe ceilalti participanti la trafic?
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• crezi tu ca poate fi calitate la banii astia ma refer la Hella H4??????????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google