Vreau sa-mi iau si eu o masina noua si la banii pe care ii am logan preference pare cea mai buna oferta.Imi puteti spune si mie cat costa inmatricularea, asigurarea,etc la un logan si daca se merita?Sau mai bine un second hand mai mic sau cu 150.000 km?M-ar interesa motorul de 1.6.
Vreau Si Eu Preference
Collapse
X
-
Alege clar Logan nou. Si eu iti recomand un ABS Plus, daca nu, ia Preference. Asigurarea RCA costa in jur de 300 lei/an. Taxa de prima inmatriculare costa 650 lei, iar dupa 1 iulie o sa coste 1.370 lei.
Comment
-
Pe site-ul Dacia, un Preference 1.6 costa 7500 euro, iar ABS plus 1.6 costa 7600 euro. Daca vrei A\C se poate pune ca optional dar costa 600 "iepuri". Acum sunt banii tai, dar eu zic sa iei ABS plus, e practic cea mai buna varianta ca poti sa pui cam ce vrei pe ea.
Am vazut oferta de la Dacia. Iei DCI si iti platesc ei taxa de prima inmatriculare in valoare de 168 Euro.Last edited by andrei; 1 May 2008, 22:04.
Comment
-
-
Originally posted by laur_cos View PostAm vazut oferta de la Dacia. Iei DCI si iti platesc ei taxa de prima inmatriculare in valoare de 168 Euro.
Comment
Comment