Buna ! De doua zile sunt fericitul poaesor a unui logan preference si am o intrebare. Am observat ca atunci cand dau drumul la aer rece sau cald si setez la picioare in dreapta la pasager iese aer dar la stanga la sofer nu. Poate sa-mi spuna cineva de ce? Ii problema sau ii normal?
Iesire Aer La Picioare
Collapse
X
-
Nu e normal, deci cred ca e o problema! Dar mai incearca sa te intinzi cu mana sau incalta-te cand conduci cu niste saboti sau slapi!! Daca nu, apeleaza la dealear!!! Multa bafta!!
-
Aerul la sofer intra prin dreapta pedalierului, dar intra mai putin decat la pasager. Vezi sa nu obtureze mocheta gaura de iesire aer.
Comment
-
Si la mine e la fel..Intra dar mai putin la sofer....Doar ca eu am alta problema...Nu stiu ce dar zilele trecute cand conduceam ..Eram in slapi...Si am pus piciorul la gura de aer...Ca sa "ma racoresc"...Si cand am atins ceva pe acolo m-am ars...Oare am atins aeroterma...Sau ce???E normal sa se incinga in halul asta??0.9 tce SL plus
Comment
-
Ai atins conducta instalatiei de racire a motorului, care intra in "caloriferul" aerotermei.
Comment
-
Aerul la picioare intra in aceeasi masura (debitu' e la fel) la sofer ca si in dreapta.
Doar ca: la sofer configuratia aeratorului e un pic diferita de cea din dreapta, aerul e directionat un pic aiurea, din cauza formei aeratorului (sau gura de ventilatie, cum sa-i spun..) si mai sunt si tevile alea de circuit care sunt foarte aproape de aerator (vara e nasol).
PS: pt verificare, dati pe tr 1 (e suficient), puneti sa bata numai pe picioare si bagati mana in dr si in stanga, aproape de gura de ventilatie, sufla la fel.Last edited by Octavian; 15 June 2008, 13:25.
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View PostSi la mine e la fel..Intra dar mai putin la sofer....Doar ca eu am alta problema...Nu stiu ce dar zilele trecute cand conduceam ..Eram in slapi...Si am pus piciorul la gura de aer...Ca sa "ma racoresc"...Si cand am atins ceva pe acolo m-am ars...Oare am atins aeroterma...Sau ce???E normal sa se incinga in halul asta??
Comment
Comment