If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hei baieti,ma intrebam daca se pot monta niste becuri din alea care au aparut acum care se pun pe faruri,daca se pot pune in locul proiectoarelor,adica in locul proiectoarelor sa pun alea,dar nu sa fie becurile pe bara,sa fie acolo in orificiul ala,si daca imi puteti spune cum se numesc acel tip de becuri si cum le aprind adica cand aprind farurile sau cu buton separat ?Multumesc
Nu vreau LED-uri,si stai tu linistit ca nu le iau din piata de la rusi,sunt niste benzi subtiri care se pun pe far,si cum nu am proiectoare sa para "EVIL" masina pun din alea in locul proiectoarelor sa le pun in forma de cerc...
Gata,am gasit...Banda leduri,astea vreau sa stiu cum se leaga.
O poti monta fara probleme. Dai jos bara, o lipesti in jurul '' proiectorului'', dai o gaura cu un burghiu dubtire pentru a trece firele pe interior, le duci pana sus si le legi pe firele pozitiei...
In timp ( 1-2 ani) daca nu se vor arde ledurile va incepe sa se strice izolatia benzii ( siliconul care protejeaza ledurile de apa) si va trebui sa le inlocuiesti...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment