Frana...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frana...

imi cer scuze dc mai este ceva de genu scris si nu am vazut eu... Imi puteti spune va rog ce sa fac pt. frana (de picior) adica pedala...are un joc stanga-dreapta ...se poate strange cumva...e cam enervat ,cand tre sa franez si apas cu dreptul imi fuge in stanga...nu mult dar e aiurea...ce sa fac?
    Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Aşa e şi la mine, da' n-am băgat-o în seamă...

Comment

Fiecare pedala de frana are o toleranta, cu un rost conceputa (tu l-ai numit "joc")...
      In al doilea rand: postarea unui topic care se refera la o problema se face chiar la "probleme tehnice" (nu in cadrul modelului de echipare)
      In al treilea rand: citeste cu rabdare acest topic si vei prinde ceva idei folositoare.

Ultima: aici se poate inchide
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by Simon View Post
        imi cer scuze dc mai este ceva de genu scris si nu am vazut eu... Imi puteti spune va rog ce sa fac pt. frana (de picior) adica pedala...are un joc stanga-dreapta ...se poate strange cumva...e cam enervat ,cand tre sa franez si apas cu dreptul imi fuge in stanga...nu mult dar e aiurea...ce sa fac?
        Am citit de doua ori si nu inteleg,cum adica,cand apesi cu dreptul fuge in stanga,tu franezi si cu stangul ?Toleranta aia o au toate,dar cu timpul poate sa se mareasca,la mine nu s-a marit si ma apropii de 165000 km.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Pai Dane ,omul poate e pilot de rally si mai franeaza si cu stangul ca sa nu piarda din turatie!
          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Da Simon si eu am joc mare la pedala de frana(stanga-dreapta). Din pacate nu se poate face nimic.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

inchidem "taraba"...se discuta deja pe alt topic.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google