Injectare Suplimentara De Ceara Pentru Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Injectare Suplimentara De Ceara Pentru Logan

Am primit de la cei de la dacia o scrisoare in care imi transmit ca daca vreau sa-mi fac o injectare suplimentara de ceara si vroiam sa stiu ce parere aveti despre asta daca cineva a facut asa ceva si daca stie cineva un service autorizat de dacia pentru asa ceva (am sa atasez si scrisoarea)in Bucuresti pentru ca eu am luat masina de la Rm Valcea si ei mi-au dat un service aproape de unde am luat eu masina am cauta pe forum dar din pacate nu am gasit nimik legat de asa ceva imi cer scuze daca deschid accest thread si el mai este dar eu nu am gasit nimik legat va multumesc
    Attached Files

aici despre programul gratuit de ceruire

Comment

Este o intreaga poveste care a inceput de la rugina aparuta la unele masini fabricate incapand cu 2004.

Este o intreaga poveste care a inceput de la rugina aparuta la unele masini fabricate incepand cu 2004.
      Last edited by amg; 1 March 2009, 23:54. Reason: Automerged Doublepost
      Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

eu zic sa o faci... e un gen de antifonare(dar pe dinauntru) merita nu ai ce pierde

Comment

Se continua unde a aratat sorin_pss sau aici in functie de nelamuririle cere apar.
          sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google