If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Problema Prestige 1.6 16 V !se Tureaza Singura! :(
Nu trage benzina cum trebe, probabil injectoare infundate sau sorbul din rezervor infundat.
La rece merge bine pt ca e amestec imbogatit, cand se incalzeste orice gunoi infim pa' sa faca probleme de ralanti sau turatie constanta pe loc.
sall si tot la fel ramanea turata si am fost la garantie si maiu schimbat clapeta
si gata da am cu ea numai problene caseta de directie la 27 de mii de km termostat contact puncte de rugina si acuma iar bate directia cand iau viraj pe piatra cubica si maisna este fabricata pe data de 3 martie 2010 si eu am luato pe 6 aprilie 2010 si in momentul de fat are 35 de mii si mereu cu ea la garantie am mai dat pe ea 400 de milioane cica masina noua
Last edited by ALEX 99ASM; 17 October 2011, 20:14.
si eu am schimbat caseta de directie...deci nu esti singurul care a intampinat astfel de probleme...si eu am fost ft dezamagit de calitatea unei masinii de 10 000 eur....dar m-am impacat cu ideea ca scartie din toate plasticele, ca bordul "fluiera"...ca schimbatorul tremura ca la tractor si cate si mai cate..doar e masina noua..... partea buna e ca avem garantie si le reparam pe garantie,,,dar sincer mi-as fi dorit sa nu trebuiasca sa schimb nimic pe garantie si sa nu aibe masina nici o problema...dar se pare ca nu am avut noroc...o fi fost lotul asta de martie cu probleme (a mea tot in martie e fabricata numai ca in 2009 ...bafta si sa nu mai avem probleme de acum inainte!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment