If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La o zi dupa ce am luat masina, am schimbat grila fata specifica prestige pt ca se stersese putin desenul fara ca macar sa spal masina sau s ama ating de ea. Cica cel care a luat jos folia de pe ea, nu a fost atent. Asta este!
Ati patit si voi la fel?
(mi s-a blocat si mp3-u. cica am schimbat prea repede melodiile si i-am incarcat memoria )
La mine nu s-a sters deloc, am masina de aproape 7 luni si este ca noua grila.Am spalat-o numai la jet etc si tot nu s-a luat in schimb volanul mi se cojeste, cand dau cu mana pe el imi ramane in palma ceva negru de pe el in fine fiecare masina are cate o achita niciuna nu-i perfecta ca este romaneasca ca este straina etc.Sa auzim numai de bine baieti si sa aveti grija de voi
Du-te de fiecare data cand se sterge, n-au ce sa comenteze. La sfarsit sa-mi arati cum arata carnetul de garantii plin de schimbari de Ornament calandru. Iti dai seama ce fata fac aia cand te vad.)
eu schimb conducte de clima la greu,da nu apar niciunde in carnetu de garantii,apar doar la dacia in baza de date...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment