La versiunile fara V cromat arata bine ornamentul de Prestige.
Grila fata specifica Prestige
Collapse
X
-
-
Eu nu am v-ul cromat...Si nichelul il dau jos maine
oricum nu as da 250 lei pe un amarat de nichel..mai bine mi-l personalizez eu pe al meuDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ala e ultimul lucru la care m-as uita cand imi iau masina...
Comment
-
Nici eu nu am avut nici un incident
Audi beats DaciaAttached FilesLogan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
Aici se discuta despre altceva, va rog sa nu deviati!
Comment
-
LoL ! Citind topicul asta mi-am adus aminte ca si eu aveam asa ceva si tare imi placea cum arata ! Nu stiu cand si cum s-a luat dar a disparut cam subit, nu am sesizat lipsa (ciudat, eu de obicei vad si cea mai mica diferenta).
Poza cu botul masinii facuta acum 1 saptamana, asa arata acum. Cum ar fi trebuit sa arate, ca in poza nr2 ? Exista o modalitate ieftina de a o face la fel ? Adica ala e un sticker de se lipeste sau cum ? Sa dau 200-300 lei pe grila noua, completa, doar pentru chestia asta iese din calcul. Garantie nu mai am...
LE - am gasit o poza de acum multe luni cu masina si arata ca in poza #2...nu imi explic cum a putut sa "se stearga" TOATA, fara sa imi dau seama ?! Se poate fura asta sau chiar s-a deteriorat singura ?Last edited by Shakar; 10 June 2010, 20:49.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Asta e botul Prestigeului meu, acu !!!Last edited by kenjiro_sanga; 20 January 2011, 22:00.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment