If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mai eu chiar am modelul... si mai in gluma mai in serios stiu ce vb cum poti sa-ti dai seama din poze daca e piele sau nu?
Iar tapiterie de pe prestije pe laureate nu am auzit inca, cat despre nuca schimbatorului nu stiu cum ai vazut tu ca e piele ca in realitate nu prea e nici aia piele!
Masina din poza sigur nu are piele pe volan, nu se vad cusaturile si se vede clar textura materialului.
Sigur e una din primele masini, cu volane normale, una de drive-test.
a spus andrei. e printre primele variante, de teste, care nu avea inca volan de piele. cat despre nuca schimbatorului, e aceeasi "piele" ca si cea de pe volan, ecologica, din cap de .... de purice serios, e piele sintetica pe schimbator.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
imitatie de piele care imita lemnul.am mers la dealer sa vad un ph2 prestige si nu aveau.vreau sa vad si eu daca au facut ceva sau nu la interior.din poza da bine cu bejul ala.
Scaunele nu sunt mai ergonomice la ph2, dimpotriva.
Reglajul lombar a fost scos deci comfort mai mic. Pozitia de 'jos' nu e stabila (se ridica putin cand scaunul e lasat liber) iar in timp scaunul va avea joc (exact la la ph1, ma refer la pozitia 'jos').
Deasemenea nu am observat nici un fel se sustinere laterala din partea scaunelor in viraje...
In pozele de mai sus scaunele par ceva mai bine profilate, si par ca au o sustinere laterala ceva mai buna decat la ph1. Insa e posibil sa fie doar din cauza culorii tapiteriei,si de asta sa lase senzatia asta.
Nuca de la schimbator am inteles ca pe ph2 prestige nu mai este imbracata in piele cum era pe ph1. am inteles gresit?
De asemenea cum vi se pare pielea de pe volan la ph2? e diferita fatza de ph1? pt ca la mine pe ph1 nu mi se pare mare smecherie . s-a schimbat ceva, sau a ramas aceeasi piele?
nu pot sa nu observ cu mandrie "progresele" facute de dacia...ajunge acusi prestige-ul sa aiba dotari sub ambition 2006 dar sa fie cu 1000 de iepuroi mai scump...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Prestigiu are airbaguri laterale cine tia zis ca nu are?....
Are piele pe volan si schimbator... eu am prestigiu ala inca nu lam primit mai am o sap ... dar am facut test cu unu identic si avea piele .... arata bine...
Last edited by jonglau; 20 May 2009, 19:10.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment