Cotiera nu stiu de ce se numeste "Cotiera de Prestige" ca nu e standard pe Prestige. Astia de la dacia fac niste chestii pe care nici eu nu le inteleg...
Prestige
Collapse
X
-
-
Nu e "cotiera de Prestige" e comercializata de dealeri pentru Logan in general. Eu am intrebat pentru ca ma gandesc la accesul la butoanele pentru geamurile spate .... care si asa sunt cam aiurea puse.Originally posted by andreiCotiera nu stiu de ce se numeste "Cotiera de Prestige" ca nu e standard pe Prestige. Astia de la dacia fac niste chestii pe care nici eu nu le inteleg...
Ma refer la asta:
cotiera.jpg
Cu a doua afirmatie sunt total de acord
P.S: Si totusi o parere de la cineva care si-a montat asa ceva ?
Comment
-
-
Mai repede decat ma asteptam
M-au sunat de la dealer sa ma anunte ca pana pe 25 imi vine Prestige-ul. M-am bucurat dar m-am si mirat foarte tare cum de vine atat de repede pentru ca am vazut ca unii asteapta si 2, 3 luni.
Sa fie oare vorba si de "puterea" dealerului care face comanda?
Comment
-
cum adica mai scumpa? ceai teau traznit fulgerele? nu are cum toti dealeri practica preturile dupa site pana la ultimu euro iar la pretul fina iti mai cer 2euro ptr cartea de identitateOriginally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Si la mien dureaza tot 2 luni,si e mai scumpa cu 200 euro decat din brasov
...oare dc e mai scumpa cu 200 euro daca o cumpar de la 35 km mai departe?
sigpic
Comment

:inlove:
)
Comment