Da, pentru ca are ceva greutate in plus (piese schimbate) si se vrea a fi o masina mai puternica, deci o suspensie mai ferma, sa nu se incline pe curbe.
Prestige
Collapse
X
-
-
Se poate cumpara si monta oriunde, ca nu se intampla nimic.
Comment
-
Crezi ca daca o montezi in service iti dau vreo foaie?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSe poate cumpara si monta oriunde, ca nu se intampla nimic.
Comment
-
Logic.
Asa ca nu mai invatati oamenii sa faca ce vor. Ar trebui ca moderatorii sa ii ajute sa ia cea mai buna decizie pe useri, nu sa ii indrume gresit.
Parerea mea.
Comment
-
Pai eu am alarma montata si cumparata de la dealer si n-am nici ofoaie ca mi-au montat-o ei, am doar foaia de la garantie care nu e la ei ci la alta firma. Deci stupoare, dar tot aia e daca o monteaza la dealer sau in alta parte.
Comment
-
Originally posted by drone View PostLogic.
Asa ca nu mai invatati oamenii sa faca ce vor. Ar trebui ca moderatorii sa ii ajute sa ia cea mai buna decizie pe useri, nu sa ii indrume gresit.
Parerea mea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@csebalyn - citatul meu era de la un post mai de la inceputul postului, dar inteleg si apreciez spiritul de echipa.
@andrei - garantia la alarma nu are cum sa o dea dealerul ca nu o fabrica el. Din cate stiu daca se introduce un nr auto in sistemul celor din service se vede ce lucrari s-au efectuat la acea masina. Si iti dau si o factura pe care apare ce operatie s-a efectuat. Daca nu ti-au dat factura ei era bine sa o ceri tu.
Comment
-
Originally posted by drone View Post@andrei - garantia la alarma nu are cum sa o dea dealerul ca nu o fabrica el. Din cate stiu daca se introduce un nr auto in sistemul celor din service se vede ce lucrari s-au efectuat la acea masina. Si iti dau si o factura pe care apare ce operatie s-a efectuat. Daca nu ti-au dat factura ei era bine sa o ceri tu.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPai eu am alarma montata si cumparata de la dealer ...
Comment
Comment