Originally posted by Archangel80
View Post
Prestige
Collapse
X
-
Originally posted by btecus View Postexact aceeasi plansa de bord se regaseste si la Story
Modelul Prestige este echipat doar cu motorul de 1.6/16v. Se putea comanda si modelul Laureate cu motorul de 16v, jante, proiectoare, geamuri, dar plansa de bord, volanul si husa schimbator, care erau imbracate in piele, erau rezervate doar versiunii de top.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
-
Cam astea erau preturile pentru Ph2.
Ph2 este cu 4 cm mai lunga decat Ph1.Attached FilesLast edited by Archangel80; 5 November 2013, 16:16.
Comment
-
"Cei 4 centimetri în plus plasează modelul mai mult spre segmentul C, lăsând locul lui Sandero în cel B. Exprimate în cifre, noile valori înseamnă 4,29 metri lungime şi 1,74 lăţime. Creşterea dimensiunilor se resimte în interior, acolo unde spaţiul, destul de generos şi până acum, devine atu-ul principal în raport cu concurenţa directă a acestui model."
Dintr-un articol de la lansarea faceliftului. Cat o fi de adevarat nu stiu.
Originally posted by DoruOne View PostEu cand l-am luat am dat pe aproape 12000euro fiind si MCV si am mai avut si un ghinion ca s-a marit euroLast edited by Archangel80; 5 November 2013, 16:48.
Comment
Comment