Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc............
    Last edited by Pagu; 14 June 2008, 22:37.
    Reparaţii maşini de spălat și Frigidere,
    Magazin Piese de Schimb.
    www.facebook.com/ElectroteknikPag

Comment

• Are idee cineva ce are nou varianta PRESTIGE de la logan facelift? O perioada aparea ca si "disponibil ulterior" in oferta lor dar acum am vazut ca e disponibil.

Asadar ce elemente poate avea in plus pentru ca oricum noul logan are bara fata/spate vopsite, ceasuri albe (parca)...

Poze are cineva?

Comment

• Tineti-mi pumnii. Daca-mi iese o smecherie imi iau Prestige benzinar.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ...Si eu...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Dar tu ai Prestige benzinar .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by iuli81 View Post
              Are idee cineva ce are nou varianta PRESTIGE de la logan facelift?
              Exact dotarile de pe site, nimic in plus.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                Tineti-mi pumnii. Daca-mi iese o smecherie imi iau Prestige benzinar.
                Mult succes!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                  Dar tu ai Prestige benzinar .
                  imi iau altu'. Te oftici?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Totusi, ce ar putea avea in plus si aici nu ma refer la DOTARI ci probabil la aspect. Stie cineva? Am inteles ca o sa poti alege interior bej dar altceva?

Comment

• La dotari nu cerd ca sunt plusuri majore in afar de design, in schimb pare mai ieftin la configuratorul de pe site

Comment

• La design-ul exterior nu sunt alte modificari, in ajara de jantele de aliaj.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cine vinde o scrumiera Spate Prestige ? Ca se vede aiurea doar in usa din dreapta
                          Logan by Renault Pure Blood
                          Nothing beats Low Cost

Comment

• am si eu o intrebare.
                            are cineva de pe forum prestige ph2?
                            din ce zic ei cica ar avea piele pe volan si schimbator.
                            sunt foaaaarte curios cam cum arata.
                            poze cu interiorul efectiv, am gasit, dar eu nu vad pielea aia pe nicaieri.
                            Attached Files

Comment

• nu trebuie sa o vezi...trebuie sa o SIMTI!! E un fel de piele ecologica as zice eu...! nu cred ca e chiar naturala!
                              http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                              жалюзи плиссе

Comment

• da, piele ecologica... era sa zic de pe ce parte a corpului unui anume animal...
                                la cum arata pozele alea, numai piele nu-i pe volan. or fi facute pozele cand nu era scos modelul prestige si au pus tapiseria de prestige pe laureate, de aia are volanul normal. ma mira insa schimbatorul de viteze, ala are nuca de piele intr-adevar. a, de fapt, dacia avea oarece probleme cu volanele din piele, in sensul ca producatorul nu le-a livrat la timp; pt astea au si amanat lansarea prestige-ului ph2...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google