Multumesc............
Prestige
Collapse
X
-
-
Are idee cineva ce are nou varianta PRESTIGE de la logan facelift? O perioada aparea ca si "disponibil ulterior" in oferta lor dar acum am vazut ca e disponibil.
Asadar ce elemente poate avea in plus pentru ca oricum noul logan are bara fata/spate vopsite, ceasuri albe (parca)...
Poze are cineva?
Comment
-
Originally posted by iuli81 View PostAre idee cineva ce are nou varianta PRESTIGE de la logan facelift?
Comment
-
La design-ul exterior nu sunt alte modificari, in ajara de jantele de aliaj.
Comment
-
nu trebuie sa o vezi...trebuie sa o SIMTI!! E un fel de piele ecologica as zice eu...! nu cred ca e chiar naturala!
Comment
-
da, piele ecologica... era sa zic de pe ce parte a corpului unui anume animal...
la cum arata pozele alea, numai piele nu-i pe volan. or fi facute pozele cand nu era scos modelul prestige si au pus tapiseria de prestige pe laureate, de aia are volanul normal. ma mira insa schimbatorul de viteze, ala are nuca de piele intr-adevar. a, de fapt, dacia avea oarece probleme cu volanele din piele, in sensul ca producatorul nu le-a livrat la timp; pt astea au si amanat lansarea prestige-ului ph2...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment