Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai eu chiar am modelul... si mai in gluma mai in serios stiu ce vb cum poti sa-ti dai seama din poze daca e piele sau nu?

Iar tapiterie de pe prestije pe laureate nu am auzit inca, cat despre nuca schimbatorului nu stiu cum ai vazut tu ca e piele ca in realitate nu prea e nici aia piele!
    Last edited by SSO; 17 February 2009, 17:29.
    http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
    жалюзи плиссе

Comment

• Masina din poza sigur nu are piele pe volan, nu se vad cusaturile si se vede clar textura materialului.
      Sigur e una din primele masini, cu volane normale, una de drive-test.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• @gigi nu te increde prea tare in poze, du-te la un dealer, cere-i sa vezi prestige-ul si cerceteaza singur cum e cu pielea aia si cum se simte

Comment

• volanul masinii din poza e diferit de al meu..nu stiu ce explicatie ar putea fi
          http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
          жалюзи плиссе

Comment

• a spus andrei. e printre primele variante, de teste, care nu avea inca volan de piele. cat despre nuca schimbatorului, e aceeasi "piele" ca si cea de pe volan, ecologica, din cap de .... de purice serios, e piele sintetica pe schimbator.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• imitatie de piele care imita lemnul.am mers la dealer sa vad un ph2 prestige si nu aveau.vreau sa vad si eu daca au facut ceva sau nu la interior.din poza da bine cu bejul ala.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• scaunele sunt mai ergonomice ? Adica marginile alea sunt macar o idee mai "iesite" ?

Comment

• Scaunele nu sunt mai ergonomice la ph2, dimpotriva.

Reglajul lombar a fost scos deci comfort mai mic. Pozitia de 'jos' nu e stabila (se ridica putin cand scaunul e lasat liber) iar in timp scaunul va avea joc (exact la la ph1, ma refer la pozitia 'jos').

Deasemenea nu am observat nici un fel se sustinere laterala din partea scaunelor in viraje...

Comment

• In pozele de mai sus scaunele par ceva mai bine profilate, si par ca au o sustinere laterala ceva mai buna decat la ph1. Insa e posibil sa fie doar din cauza culorii tapiteriei,si de asta sa lase senzatia asta.
                    Nuca de la schimbator am inteles ca pe ph2 prestige nu mai este imbracata in piele cum era pe ph1. am inteles gresit?
                    De asemenea cum vi se pare pielea de pe volan la ph2? e diferita fatza de ph1? pt ca la mine pe ph1 nu mi se pare mare smecherie . s-a schimbat ceva, sau a ramas aceeasi piele?
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Piele e doar pe volan,pe schimbator,nu.
                      Attached Files
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• nu pot sa nu observ cu mandrie "progresele" facute de dacia...ajunge acusi prestige-ul sa aiba dotari sub ambition 2006 dar sa fie cu 1000 de iepuroi mai scump...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, piele ecologica, volan si schimbator, dar mi-am pus piele de piele adevarata, frumos, nu se compara cu cea de fabrica !
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• asa da, alta viata. macar ai scapat de "taiteii" ce-i facea pielea by dacia daca mergeai mult si-ti transpirau mainile pe volan...

Comment

• Alta viata
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Prestigiu are airbaguri laterale cine tia zis ca nu are?....

Are piele pe volan si schimbator... eu am prestigiu ala inca nu lam primit mai am o sap ... dar am facut test cu unu identic si avea piele .... arata bine...
                                Last edited by jonglau; 20 May 2009, 19:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google