Luminile sunt tot portocalii, doar design-ul ceasurilor de bord a fost schimbat.
Prestige
Collapse
X
-
-
Originally posted by andreigannAm facut comanda la Logan Prestige dar nu am vazut cum arata cu bordul aprins. Cineva imi spusese k e cu portocaliu mai spre rosu. Multumesc de raspuns.Attached Files
Comment
-
Asa arata un Ambition cu bara de MCV.Attached Files
Comment
-
Inca n-a aparut o versiune mai noua de soft, cu codurile la bara de MCV de pe Berlina.
Comment
-
Desi vad ca miscare e cam slaba va intreb totusi: ati taiat careva din lingimea schimbatorului de viteze? Eu as vrea sa mai tai din el pt ca mi se pare al dreq de lung.
Uite si niste poze de la SIAB : http://www.e-transport.ro/Galerie_fo...007-88-59.html
Comment
-
iulian_vis si eu am facut comanda la prestige gri-platine si de acu tre sa ajunga dar nu-mi luam daca nu-i faceam test...m-am simtit super cand am intrat in ea si am vazut ce poate si de atunci mi-a intrat in inima si ne-am hotarat eu cu tata sa o luam...sa ai grija de ea!!!!!!!!
Comment
-
Cotiera Prestige
O intrebare: si-a montat cineva cotiera pe Prestige ? Ma tenteaza ideea dar nu stiu exact cum arata montata, mai ales cum e accesul la butoanele la geamurile din spate si la cel de blocat geamuri spate (de sub frana de mana) .
Ma refer la cotiera pentru Logan prezentata pe dacia.ro (inca sunt in garantie si nu as risca pentru o cotiera luata de la magazin ... )
Comment
Comment