Lasa mha, ca o sa ne arati tu PRIMUL LOGAN PRESTIGE 1.5 DCI GRI PLATINE CU BARA DE MCV... eu am postat poza aia pe baza a ceea ce a zis el inaintea mea, deci sorry... Cand iti vine copilashu' o sa ne descretim si noi fruntile...
Prestige
Collapse
X
-
Super masina,naspa motor.Foarte zgomotos.In rest,super culoare,super dotari,super aspect.Am prestige platinat pe benzina si face toti banii.Am ceruit-o,silicon pe bord,negru pe cauciuce si solutie lucioasa pe jenti,toate produsele de la mafra.ro.Arata super fain dupa vreo 5 ore de munca.Poze in curand,poate chiar maine
Comment
-
Originally posted by iulian_visNimeni domne, nimeni nu baga niste poze cu masinutza lui, Prestige gri platine?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Trimit eu cateva poze dupa 1.11.2007, pana atunci astept sa apara.
Comment
-
Am comandat Prestige 1.5 DCI 85 Cp la Meridian Vest mi-au zis ca e promotie luna asta si ca vine cu airbag lateral si garantia extinsa gratis .... aveti idee de promotia asta?
Comment
-
Da, promotia este la mai multi dealeri, nu numai Meridian si e adevarat ce ti-au zis.
Comment
-
Foarte bine avantaj cumparatorul cam 500 de euri
Comment
-
Originally posted by mdi_proFoarte bine avantaj cumparatorul cam 500 de euri
Comment
Comment