Salut.Ce parere aveti de Loganul de 5900 euro? A cumparat cineva aceasta varianta? pareri...
Ce Parere Aveti De Loganul De 5900 Euro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pentru taxi cred ca e cea mai buna alegere
p.s. daca ai bani de o versiune mai echipata, nu ezita sa iei alta. versiunea de echipare "logan" la 5900 de euro este doar caroserie si motor. multe lipsuri are fara de ambiance. cel mai bine ar fi daca ai avea bani macar de preferance.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
-
un fel de dacia 1410 restilizata...insa cam scumpa la ce are. la banii astia cred ca iti aduci de afara cu tot cu taxe o masina dotata ca un ambiance, preferance chiar laureate.ce sa zic , cred ca fiecare isi va lua masina in functie de buget si preferinte pina la urma. oricum ff slaba dotata. C afapt divers, centurile pe fata nu sunt automate, dar de cele de pe spate nu spune nimic in oferta. asa aveam la Oltcitul din '86.....buna masina si aia la vremea ei..AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by iulianyyy View Postms pt sfaturi..in fine...voi vedea ce o sa imi iau pana in vara....m-a facut cu ochiu' si oferta la fiat albea de 5700e+rabla...oricum cam la fel de "cheala" in privinta dotarilor.
Comment
Comment