Stie cineva unde pot gasi bandou superior mastii (cel cromat) in culoarea masinii? Am vazut 2 modele (preference) care il aveau din fabrica vopsit desi nu exista o astfel de versiune. La versiunea Logan este negru si la restul versiunilor este cromat. Cele 2 modele pe care le-am vazut aveau vopsite in totalitate si oglinzile laterale.
Bandou Superior Masca In Culoarea Caroseriei
Collapse
X
-
exact. a dat jos bandoul si a vopsit locul lui, sau a pus autocolant. iti da impresia ca e vopsea
ce ai vazut tu cu oglinzile vopsite in totalitate, alea si le-au vopsit proprietarii. si-a facut-o pe casco sau a scos banii din buzunar. deobicei se merge pe casco si asa isi vopsesc multi spoilerele si oglinzile, si ajung sa aibe masina vopsita in totalitate
p.s. versiunea LOGAN nu are bandoul cromat. de la ambiance in sus au bandou cromat. nu e nimic vopsit!Last edited by B 83 RMJ; 18 April 2009, 13:22.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Se gaseste bandou negru si se poate vopsi.
Comment
-
bandoul sigur nu e dat jos de tot ca arata super urat masca, are niste gauri mari si e denivelata din turnare.
probabil ca e vopsit dupa aia.
eu am un ambiance la demontat, ma uit si va spun ce culoare are bandoul
ala de sandero e altfel, nu merge pe loganIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment