Aripa Infundata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma bucur pt voi baieti.
    sigpic

Comment

Sa fie intr-un ceas bun. Eu cand mi-am gasit masina atinsa in parcare la pasajul rotii dreapta spate, daca mi-o rezolvam pe casco ma tineau 2 saptamani si costa o caruta de bani, iar „asa” am rezolvat-o de dimineata pana seara, fara urme si numai cu 200 lei. De asta am intrebat daca au schimbat-o, pentru ca chiar parea indreptabila. Repet, sa fie intr-un ceas bun. Mai sunt si maistori de treaba...
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Toba

Nu prea am postat pe forum, deci nu stiu daca is chiar offtopic da am o intrebare:
        Am avut un accident, a intrat cineva in mine, nu avea viteza mare dar a reusit sa impinga teava de esapament. Cand am ajuns la service au spus ca o schimba, si aici ii intrebarea mea: Loganu 1.6 MPI Laureate 2009 are esapamentul dintr-o bucata sau din mai multe? Atunci cand am scoso au spus ca la unele versiuni cica ii din doua bucati si au schimbat doar partea finala.

Comment

eu iti pot spune ca am avut in accident din care a survenit, printre altele si infundarea tobei, de la cotul de pe langa rezervor. am 1,4 mpi, toba a fost dintr-o bucata, au indreptat teava la cotul acela si au schimbat teava finala dupa toba (cea de sub bara din plastic). au sudat alta in loc. asta a fost in cazul meu.
          sigpic

Comment

Am si eu o problema. Am reusit sa ating pragul din partea soferului, nu tot pragul in sine doar buza aia care se prelungeste si s-a luat vopseaua de pe el iar acum cateva zile am observat ca a inceput sa si rugineasca. E char atat de grav incat sa trebuiasca sa ma duc la service acum sau mai poate astepta? Stiu ca exista o solutie care curata rugina de suprafata, stitii cumva cum se numeste? o sa pun in curand si poze ca sa vedeti mai clar problema mea

Multumesc.

Comment

cumpar aripa fata dreapta gri comet logan berlina

Comment

Am o nedumerire. Am avariat aripa fata stanga si nu stiu spre ce sa am uit: inlocuit aripa cu una aftermarket sau Dacia, sau reparat sau cautat una din dezmembrari?

Comment

Inlocuit bara Dacia + vopsita profi = cea mai buna decizie, cost ridicat.
                  Cautat in dezmembrari o bara buna, dar de origine! = optiunea 2, raport calitate-pret bun.

Aftermarket personal nu recomand. Decizia iti apartine.

Comment

bara sau aripa ?

Comment

aripa, m-am gandit la altceva cand am scris )

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google