Aripa Infundata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by maistoru View Post
    daca masina este relativ noua si nu a fost arsa de soare si se foloseste vopsea originala nu ar trebui sa se observe diferente. am vazut la cei de pe discovery care refac masini ca daca folosesti aceeasi vopsea dar vopsesti o piesa in picioare si alta culcata, apar diferente. deci sunt mai multi factori care pot influenta acest proces.
    zici foarte bine man !!!!!!!...am vazut si eu emisiunea aceea..

era vb de portbagajul masinii..era vopsit in alta pozitie decat pozitia lui originala...se vedea clar o dif de nuanta.

la toyota in service chiar se tine cont de asa ceva...iar in alte serviceuri nu prea...

Comment

@Nike daca e un service ok nu vezi diferente la culoare.
      sigpic #

Comment

Astazi la ora 8 am fost la service si am lasat masina la ei.Au zis ca nu pot sa termine treaba astazi si ca maine dupamasa o sa fie gata.Sincer m-as mira sa ma sune maine insa astept cu nerabdare sa vad cum a iesit..

Comment

cred ca ai observat ca este indoita si putin mai jos de lucas. poate or sa nimereasca nuanta si o sa iasa bine. asteptam poze cu ea reparata. bafta!
          sigpic

Comment

miine la 8 intru si eu cu ea...
            mare baiat IONUTZ AIC care m-a ajutat rapid la Omniasig Pitesti...Multumiri..
            Last edited by garib1973; 1 June 2009, 13:04.
            AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
              cred ca ai observat ca este indoita si putin mai jos de lucas.
              Stiu, este indoita in 3 locuri. Pun poze maine, sau cand o voi lua

Comment

poze cu masina
                Attached Files

Comment

Salut. Azi trebuie sa ma sune ce de la service sa ma duc sa ridic masina.Sper sa fie asa. Ziceti-mi si mie ce pot face daca nu au nimerit culoare la aripa. O iau asa cum e ? Nu se poate face nimik? Sper sa nu fie cum zic eu dar pentru orice eventualitate. Ms.

Comment

Garib, la ce service te duci in Pitesti. Eu am aceeasi culoare si am portiera dreapta putin atinsa pe nervura, aprox 30cm pe verticala. Au trecut aproape 6 luni si tot nu am avut curaj sa ma duc sa o fac. Astept cu nerabdare rezultatele voastre.

P.S.: Am vaut saptamana trecuta prin cartier un Logan bleu electriq cu aripa lovita. Acum am vazut ca a reparat-o, nu se observa nici o diferenta...
                    sigpic

Comment

Am bagat-o la Daperom...
                      m-a ajutat IONUT CIA de la Club Pitesti la Omniasig, casco, la Daperom cu o relatie mica, si am dat de un amic al fratelui meu ce a lucrat pe vremuri la CASAR Aro Clung...sper sa iasa bine...Oricum mi-a placut cum au tratat problema si sper ca sa fie si rez pe masura...la revizia de 20k merg tot la ei...!!

Comment

Cum e baieti, ati rezolvat-o. Vrem detalii
                        sigpic

Comment

Eu am rezolvat-o. A stat 2 zile in service.A iesit mai bine decat ma asteptam. Nu se cunoaste deloc ca a fost schimbata.
                          Attached Files

Comment

@Nike: in afara unei hartii si a cuvantului lor gen "sa moara mama...", ai certitudinea ca au schimbat-o (adica ti-au aratat aripa veche cu loviturile ei sau ti-au pus masina "in brate" si pa! ?
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by JREwing View Post
                              @Nike: in afara unei hartii si a cuvantului lor gen "sa moara mama...", ai certitudinea ca au schimbat-o (adica ti-au aratat aripa veche cu loviturile ei sau ti-au pus masina "in brate" si pa! ?
                              Chiar au schimbat aripa, aripa lovita mi-au data-o, numai ca e plina de zgarieturi. Cred ca au jucat fotbal cu ea .

Comment

Si la mine rezolvat tot.Am lasat masina marti si am luat-o vineri.
                                nu se observa nimic. ce a fost de schimbat s-a schimbat,...
                                Foarte multumit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google