If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca masina este relativ noua si nu a fost arsa de soare si se foloseste vopsea originala nu ar trebui sa se observe diferente. am vazut la cei de pe discovery care refac masini ca daca folosesti aceeasi vopsea dar vopsesti o piesa in picioare si alta culcata, apar diferente. deci sunt mai multi factori care pot influenta acest proces.
zici foarte bine man !!!!!!!...am vazut si eu emisiunea aceea..
era vb de portbagajul masinii..era vopsit in alta pozitie decat pozitia lui originala...se vedea clar o dif de nuanta.
la toyota in service chiar se tine cont de asa ceva...iar in alte serviceuri nu prea...
Astazi la ora 8 am fost la service si am lasat masina la ei.Au zis ca nu pot sa termine treaba astazi si ca maine dupamasa o sa fie gata.Sincer m-as mira sa ma sune maine insa astept cu nerabdare sa vad cum a iesit..
Salut. Azi trebuie sa ma sune ce de la service sa ma duc sa ridic masina.Sper sa fie asa. Ziceti-mi si mie ce pot face daca nu au nimerit culoare la aripa. O iau asa cum e ? Nu se poate face nimik? Sper sa nu fie cum zic eu dar pentru orice eventualitate. Ms.
Garib, la ce service te duci in Pitesti. Eu am aceeasi culoare si am portiera dreapta putin atinsa pe nervura, aprox 30cm pe verticala. Au trecut aproape 6 luni si tot nu am avut curaj sa ma duc sa o fac. Astept cu nerabdare rezultatele voastre.
P.S.: Am vaut saptamana trecuta prin cartier un Logan bleu electriq cu aripa lovita. Acum am vazut ca a reparat-o, nu se observa nici o diferenta...
Am bagat-o la Daperom...
m-a ajutat IONUT CIA de la Club Pitesti la Omniasig, casco, la Daperom cu o relatie mica, si am dat de un amic al fratelui meu ce a lucrat pe vremuri la CASAR Aro Clung...sper sa iasa bine...Oricum mi-a placut cum au tratat problema si sper ca sa fie si rez pe masura...la revizia de 20k merg tot la ei...!!
@Nike: in afara unei hartii si a cuvantului lor gen "sa moara mama...", ai certitudinea ca au schimbat-o (adica ti-au aratat aripa veche cu loviturile ei sau ti-au pus masina "in brate" si pa! ?
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
@Nike: in afara unei hartii si a cuvantului lor gen "sa moara mama...", ai certitudinea ca au schimbat-o (adica ti-au aratat aripa veche cu loviturile ei sau ti-au pus masina "in brate" si pa! ?
Chiar au schimbat aripa, aripa lovita mi-au data-o, numai ca e plina de zgarieturi. Cred ca au jucat fotbal cu ea .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment