La orice reprezentanta Dacia,poti achizitiona suporturi proiectoare,eu le-am montat deja o sa pun o poza sa vedeti da sa se topeasca zapada ca e plina masina.
Proiectoare Cu Suport Pt. Logan Facelift
Collapse
X
-
Deci in concluzie poti pune (suporti) si proiectoare unui logan ph2 care nu iese din fabrica cu proiectoare ?se poate monta ornamentele pe bara stok ? asi dorii sa achizitionez ornamente si sa decupez din spoiler sa imi montez proiectoare pe un ph2 preferance....a incercat cineva ?
Comment
-
proiectoare logan facelift
Da exista la mag.de piese obturator asa le zice la cele 2 grile + suporti se demonteaza bara iar in spatele ei exista marcat unde se decupeaza fiti foarte atenti ca acele obturatoare au niste clipsuri ,daca sunteti atenti pe spate se vede exact ce trebuie sa decupati,mi-am montat si eu si e ok la diler coasta f mult succes daca aveti nelamuriri sunati la 0755072606.
Comment
-
Originally posted by alex cosmin View PostDa exista la mag.de piese obturator asa le zice la cele 2 grile + suporti se demonteaza bara iar in spatele ei exista marcat unde se decupeaza fiti foarte atenti ca acele obturatoare au niste clipsuri ,daca sunteti atenti pe spate se vede exact ce trebuie sa decupati,mi-am montat si eu si e ok la diler coasta f mult succes daca aveti nelamuriri sunati la 0755072606.
foarte tare nu stiam chestia asta....eu am obturatoarele si proiectoarele dar imi este frica sa ma apuc sa decupez din bara sa le montez....imi este frica ca nu o sa imi iasa.....
P.S poti pune o poza cu bara ta inainte sa o tai si dupa ce ai taiat.o sa vedem si noi cum ti.a iesit ? am si eu o operatiune la fel de facut.....atasez o poza cu bara mea....Attached FilesLast edited by Aurash; 4 April 2012, 21:56.
Comment
-
[VAND] Ornamente proiectoare PH2
Pret: 60Lei..
Mai multe detalii "P.M"
Comment
Comment