Originally posted by FlorianYFL
View Post
Bazar Pt Ph2
Collapse
X
-
FlorianYFL fiind aproape de Bucuresti eu mi-am luat din Vitan . Am dat 75ron pe aparatorile de noroi fata+spate . Sunt din cauciuc , foarte flexibile . Mai ales iarna , cand dadeam gheata de la pasaje si de la aparatori fara frica . Cele de origine , iarna sunt casante (fiind din plastic ) . Stiu pe cineva care le-a facut tandari asta iarna , si a mai facut si aroganta sa dea 300ron pe ele .
Comment
-
-
Originally posted by reptila View Postincearca sa iti faci tu din autocolant , eu zic ca arata destul de bine si ii dai si forma care o doresti , am eu un model pus pe faruri poate te inspira...bafta
Originally posted by florinc_99 View Postincerca la piese auto ca sigur gasesti, la noi in brasov sunt cu 15 lei
Comment
-
Originally posted by ses_tom View PostLumina farurilor nu trece prin folie? Chiar daca este ea mata...nu e 100%. Multumesc pentru parere...ma gandesc oricum si la foliat!
Poti sa-mi zici la ce firna de piese auto? Sa caut eventual sa vad daca este si in Iasi. Eventual poate ma ajuta cineva din Iasi cu niste informatii in legatura cu magazinele de piese auto.
Comment
-
Originally posted by Wotan View PostVand volan de Laureat Ph2 fara airbag si capac, folosit doar pt. o luna (pana a fost inlocuit cu unul de Prestige). Pret 100 RON.
P.S. In cazul unui volan uzat, airbagul si capacul vechiului volan se pot transfera fara probleme pe volanul meu aproape nou, fara urme de uzura.
Comment
Comment