Bazar Pt Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut

am vazut ca ai o gama mare pentru ph2 ... poti sa lasi un id de mess ceva.. multumesc

Comment

• cos_myn86
      ..........
      Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
      Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
      Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Pleoape faruri PH2 ai? daca da, cat costa?
        sigpic
        Show your car off in public, ride her hard in private...
        http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

• de ce sa dai bani pe pleope ?...cand poti sa iti iei colant(ce culoare doresti) si faci tu ce forma vrei...si cand te plictisesti le dai jos, fara a ramane pe far silicon sau alt lipici...
          farurile de ph2 nu sunt la fel ca ph1, putin ondulate la semnalizare sa zici ca nu se lipesc bine
          @phanes : mai ales ca tu ai culoare neagra merge un negru mat sau carbon...;)...ti-am pus mai demult poze cu masina mea pe threadu tau sa iti faci o idee parca..
          Last edited by Cristyano; 13 July 2012, 20:27.

Comment

• Ms Cristyano de propunere... si eu m`am gandit si am vrut sa fac asta de multe ori, dar niciodata nu gasesc folie negru lucios prin orasul meu...Vreau sa foliez si bandourile cromate si vreau folia lucioasa ca bate in ton cu vopseaua... )
            tre` sa ma duc zilele astea prin Iasi... voi gasi cu siguranta acolo, in bazar...
            sigpic

Comment

• daca nu gasesti la magazinele auto,dute in Praktiker ca trebuie sa gasesti....si mat si lucios..

Comment

• Dau la schimb bandoul nichelat cu unul din plastic, de preferat in Bucuresti / Titan. Pun si o poza cu bandoul.
                Attached Files
                sigpic
                Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Cristyano poti sa pui si tu masina care o ai la avatar in poza mai mare pls, sa o vad si eu !!!

Comment

• Nu vrea nimeni sa isi puna crom pe masina?)
                    sigpic

Comment

• are cineva bare fata spate blu navy ?

Comment

• [VAND] Ornamente proiectoare Logan PH2 (Originale)

Ornamentele sunt impecabile nu prezinta zgarieturi nu au cleme rupte
                        Pret 60lei
                        Detalii P.M...
                        Attached Files
                        CL 93 TAV

Comment

• Nu vrea nimeni sa isi puna crom pe masina?
                          sigpic

Comment

• Eu vreau sa scap de cromul de pe a mea...)
                            sigpic

Comment

• cel mai bine e sa`ti faci pleoape din folie carbon, mi`am facut eu saptamana trecut si sunt foarte misto..si nu trece lumina prin ea. poti sta linistit.;)) daca vrei zici si iti arat o poza, sa vezi cum arata.

Comment

• @cristaflavius

pune o poza cu pleoapele te rog
                                sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google