Proiector dreapta PH2 + ansamblu de prindere are careva ?
Bazar Pt Ph2
Collapse
X
-
O capota portbagaj are careva la vanzare ?
Comment
-
Clax92 vezi ca bandoul metalic din grila fata e un plastic nichelat si trebuie sa ai mare grija cand il desfaci ca are niste picioruse (cleme) si se rup imediat, si eu am cautat si am gasit pe bestautovest si pe motorvip ceva la 99 de lei dar nu cred ca sunt de origine.La mine s-a umflat nichelajul acela si l-am curatat cu greu si l-am vopsit negru mat.Bafta
Comment
-
Originally posted by 64tzu View PostClax92 vezi ca bandoul metalic din grila fata e un plastic nichelat si trebuie sa ai mare grija cand il desfaci ca are niste picioruse (cleme) si se rup imediat, si eu am cautat si am gasit pe bestautovest si pe motorvip ceva la 99 de lei dar nu cred ca sunt de origine.La mine s-a umflat nichelajul acela si l-am curatat cu greu si l-am vopsit negru mat.Bafta
Eu am ornamentul de la usa portabagajului rupta.Ai idee daca rezista vopseaua pe plasticul ala?Mai bine dai gres incercand ceva decat sa excelezi in a nu face nimic
Comment
-
Originally posted by logan-dantes View PostSalut
Eu am ornamentul de la usa portabagajului rupta.Ai idee daca rezista vopseaua pe plasticul ala?
trebuie sa reziste, daca este facut bine, daca este rupta sau fisurat , dai cu chit pentru plastic, .... dai cu foaie abraziva, dur , apoi fin, dai primer in doua / trei straturi, vopsea doua / trei straturi, apoi un lac protector .... sau o colantezi si iesi mai ieftinsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Schimb :
- Capota spate PH2 cu ornament nichelat, vopsita albastru marin, impecabila (capota a fost inlocuita in 2013 cu una noua, de origine) - vreau la schimb o capota simpla, fara ornament nichelat, preferbil aceeasi culoare - nu pretind alte diferente
- Grila fata PH2 cu ornament nichelat, fabricatie 2012, fara defecte - vreau la schimb grila simpla, fara ornament nichelat
Piesele se afla pe masina mea, PH2 din 2011, se pot vedea in Bucuresti.
Ofer si cer seriozitate. Dispun de atelier pentru inlocuirea reperelor GRATIS
Repet : nu pretind nici o alta diferenta, doresc doar sa scap elegant de ornamentele nichelate, pe care nu le suport.Attached FilesLast edited by dsign; 13 August 2014, 10:48.
Comment
-
Cumpar Volan ph2 in stare impecabila sau nou de piele sau cel normal ( fara airbag)
cumpar fusta de cauciuc de la bara fata ( prelungire bara fata)
cumpar casetofon original cu mp3 ( preferabil cel blaupunkt cu fata detasabila sau cel cu mufa aux de pe duster) , sau un casetofon cu mp3/stick slot de card , cu aspect mai normal nu kitsch.
contact pm - astept oferte
si mai cumpar carcasa cheie cu butoane noua
Comment
Comment