OMV Carrera 95 - Benzina Buna Pentru 1,6 16V?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OMV Carrera 95 - Benzina Buna Pentru 1,6 16V?

As vrea sa stiu daca OMV Carrera 95 este un tip de benzina bun pentru 1,6 16V?
    Am alimentat o singura data citiva litri dar nu m-am convins de calitatile ei.

Daca nici asta nu este buna atunci alimenteaza din ungaria;tu fugi dupa posturi.

Comment

eu am 3000 km cu loganul meu 16v si numai omv carrera 95 am bagat pana acum.

Comment

atata timp cat pe clapeta rezervorului scrie 95/98, va invit pe nedumeriti sa bagati kerosen de 125 ca ala sigur nu e o benzina proasta...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu conteaza ce fel de benzina este ...adica de la ce distribuitor...daca e de 95/98 si nu are apa in ea e ok ...eu bag Efix de la Rompetrol si sunt multumit
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

ma cheama adrian , am 22 de ani , am 1.6 16v din 14.11.2007 si am 38500KM in decursul aniilor am bagat benzina de toate felurile dar 80% de la petrom cea mai ieftina... si tot 105 cai are

sigpic

Comment

pe abtibildu de la rezervor scrie 94/98...asa ca trage si tu singur concluziile!

Comment

Din Europa cred ca avem cea mai prosta benzina la pompa.
                Pe langa asta, mai e o problema, anume mizeria!
                Cisternele se spala o data la 16 ani (expresie), rezervoarele de la benzinarii vai de capu' lor ce au in ele, filtrele (de la pompa) se schimba in sistem de ''economoie''.

Mai ai si ghinionu sa nimeresti o benzinarie care sfinteste carburantii si totul e ''frumos'' (cum a patit colegu Alin din AR, s-a oprit masina in drum, pompa schimbata, injectoare infundate, asa brusc, alimentat de la un Partener RomPetrol)

Comment

Originally posted by andreiutzu View Post
                  pe abtibildu de la rezervor scrie 94/98...asa ca trage si tu singur concluziile!
                  scrie 95/98 ;)

...si on topic eu alimentez de la petrom 99+
                  Last edited by idanny; 21 July 2009, 10:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu-l mai necajiti ma pe danny , a lui o fi daia de export ptr bangladesh si daia scrie 94...

sigpic

Comment

Adevarul este dincolo de noi, iar gura pacatosului adevar graieste. Prea mare este diferenta de calitate intre benzinele de 95 si 98 (si peste) de la acelasi producator (pompa) ca sa nu dea de gandit.

@Daniel68: Mestere, ia la rand benzinariile serioase (nu diversi parteneri ai celor mari si tari), baga benzina, circula si trage concluzii. Nu de alta, dar mai exista un thread cu subiectul asta, unde nu a lipsit mult sa iasa cu bataie pentru ca fiecare ridica in slavi pe cate un pompist din asta si fiecare avea propria doza de dreptate, lipsind in schimb imaginea de ansamblu...
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

apropo ca oricum am dato in off-topic de exemplu eu zic ca e in functie si de judet... rompetrolu din ct nu-mi place de loc masina parca nu mai are zvacu ala peste 4000 de ture , tremura la relanti consum marit... am alimentat de rompetrol de la braila si masina sa comportat super si consumul a fost in limite normale...

PS. eu in general alimentez petrom ca e mai ieftin si e in cartier...

sigpic

Comment

Mai degraba e in fc de locatie (vadu comercial) si cel mai important cred eu, cat de gospodar si de cinstit e sefu de statie/cat de mult sta cu ochii pe angajati.
                          Am asistat la o discutie intre sefu de statie si mai cineva, concluzia a fost ca a trebuit sa dea personalu afara si sa caute alti oameni, furau la greu (tiristii mai ales se vaitau de motorina proasta).
                          Dar daca totul se face cu stirea bossului...e ''rezolvata'' treaba.

Comment

Salutare.Mai conteaza si statia cit are de la ultima renovare.La noi la Slatina la statia Petrom de pe str.Pitesti acum vreo 2 ani a fost un scandal cu benzina (adapata) si au scos rezervoarele cu totul au refacut statia din temelii si acum multi bagam benzina numai de acolo.De-abia astept sa-mi vina poimaine loganul si sa ma duc sa alimentez.

Comment

bai frate da ce vigilenti sunteti...asta e am gresit si eu! pana una alta in 3 luni de cand am luat masina numai de la petrom de 95 am bagat!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google