Praguri Si Protectii Aripi De Pe Stepway Pe Logan PH 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Praguri Si Protectii Aripi De Pe Stepway Pe Logan PH 2

Deschid acest thread pt a afla daca protectiile aripilor si pragurile de pe sandero stepway se potrivesc pe logan PH 2. Poate stie cineva poate chiar e cineva care a reusit sa le monteze.

ar fi foarte interesant de aflat. si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand am vazut stepway-ul
    In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

Nu se pot monta deoarece nu exista gauri ambutisate pe aripi si de aemenea gujoane pe dedesubtul pasajelor.

Comment

jantele de pe sandero stepway stie cumva cum se numesc si cat ar costa ??

Comment

probabil ca tot 300 de euro ... si jantele se numesc NOXIANE

Comment

Eu mi-am montat la dealer protectii aripa de Logan ph1, se potrivesc perfect.
            Daca diametrul aripilor la Stepway e la fel cu cel de la Logan ph2, se pot adapta cu siguranta. O intrebare pt. a vedea cum se poate face adaptarea e daca se stie ce exact e diferit intre aripa de Stepway si cea de Sandero sau Logan ph2.
            Ma intereseaza si pe mine, deja am fost frecat in parcare...

Comment

@wotan -cat te-a costat montajul protectiilor la dealer?

Comment

100 RON, cu protectiile si manopera de schimbare a volanului original cu unul Prestige incluse in pret.

Comment

No ma duc la dealer! Multam fain! Esti un domn!

Comment

Originally posted by Daniel68 View Post
                    Nu se pot monta deoarece nu exista gauri ambutisate pe aripi si de aemenea gujoane pe dedesubtul pasajelor.
                    Cu un raspuns atat de clar cred ca se poate inchide ;)

Comment

si eu am ph2 si sunt interesat de kitul de la stepway, daca se potrivesc ca marime restul ar trebui sa mearga rezolvat, ma refer la prinderi.
                      gaurile se pot da, nu?
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

cred ca de pe stepway se pot monta pe sandero, mai mult ca sigur, doar ca stiti cat costa kitul de laterale complet de pe stepway?
                        faceti calculele si o s-o lasati balta...e exorbitant de mult, numai niste plastice si 2 bucati cromate.....
                        atentie cei cu stepway, nu le juliti sau loviti ca la casco numai daca schimbati tot setul asta, cred ca va creste in tavan rata
                        Attached Files
                        Life is short...play more!
                        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

1051 ron o..un ***** de ala?scuzati expresia dar e senzational.pai stepway e mai scump pentru chestiile alea.peste 1000 euro rahaturile alea.nu se poate asa ceva.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ba se poate, din nefericire, si nu e ceva neobisnuit...dacia (de fapt renault, ca dacia nu exista, doar joaca dupa cum canta renault) e renumita pentru preturile SF la plastice si alte nimicuri de genu...
                            Parearea mea...
                            Keyboard error or no keyboard present.
                            Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Probabil la un moment dat o firma de tuning o sa apara cu protectiile ei.... La ce scor au cele originale e o mina de aur...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google