If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Praguri Si Protectii Aripi De Pe Stepway Pe Logan PH 2
atunci rog firmele de tuning sa se grabeasca sa faca kitul exterior de pe stepway. un client sunt eu. cine se mai baga.
@ vyp75 poate reusesti sa le scoti la un pret mai bun ca ai pile pe acolo pe la dacia si daca da anunta-ma ca poate le si cumpar.
bolo, in schita postata de tine din dialogys preturile sunt date pentru un set sau pentru o bucata? Adica 1051 costa un singur smecherez de la prag si trebuie sa iei 4x1051, sau 1051 sunt toate 4?
...nu ca ar merita un set din ala 10 bulioane (din ce sunt facute?? din titan?), mai mult de curiozitate intreb
lista aia eu am obtinut-o pentru ca am sandero. i-am dat-o lu bolo sa verifice si a ramas si el praf. pretul e pentru fiecare bucata in parte. adune-le si vei ajunge la vreo 70 de milioane.(jumate din masina)
jumate de masina nu, dar la ce pret sunt mai bine schimbi suspensii,anvelope ..etc decat sa bagi bani in niste ornamente de plastic.iar la drumurile noastre sau pe unde mai bagam noi romanii masina(unii cred loganul ca e suv)nu se stie daca ornamentele alea raman lipite pe masina.la sandero cred ca merg perfect dar la logan nu prea cred ca se potivesc fara ceva improvizatii.
O solutie ar fi cineva care le are cu lucrul in fibra de sticla. Sau gasit ceva de la alta masina care se potriveste. Oricum cele de Stepway sunt un pic prea "solide" pwntru Logan, vor strica un pic linia masinii. Ma mai benoclez...
Salut,am vazut ca au scos un kit pentru ph2 cei de la pilot,seamana cu cel vandut de Dacia in Franta...cel putin nu are pret astronomic, de calitate nu stiu ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment