Praguri Si Protectii Aripi De Pe Stepway Pe Logan PH 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

atunci rog firmele de tuning sa se grabeasca sa faca kitul exterior de pe stepway. un client sunt eu. cine se mai baga.
    @ vyp75 poate reusesti sa le scoti la un pret mai bun ca ai pile pe acolo pe la dacia si daca da anunta-ma ca poate le si cumpar.
    fara

Comment

bolo, in schita postata de tine din dialogys preturile sunt date pentru un set sau pentru o bucata? Adica 1051 costa un singur smecherez de la prag si trebuie sa iei 4x1051, sau 1051 sunt toate 4?
      ...nu ca ar merita un set din ala 10 bulioane (din ce sunt facute?? din titan?), mai mult de curiozitate intreb

Comment

lista aia eu am obtinut-o pentru ca am sandero. i-am dat-o lu bolo sa verifice si a ramas si el praf. pretul e pentru fiecare bucata in parte. adune-le si vei ajunge la vreo 70 de milioane.(jumate din masina)
        fara

Comment

jumate de masina nu, dar la ce pret sunt mai bine schimbi suspensii,anvelope ..etc decat sa bagi bani in niste ornamente de plastic.iar la drumurile noastre sau pe unde mai bagam noi romanii masina(unii cred loganul ca e suv)nu se stie daca ornamentele alea raman lipite pe masina.la sandero cred ca merg perfect dar la logan nu prea cred ca se potivesc fara ceva improvizatii.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

in cazul asta la ce mai sunt bune "protectiile"?? daca sa f...te, nu e mai ieftin sa o vopsesti?

Comment

O solutie ar fi cineva care le are cu lucrul in fibra de sticla. Sau gasit ceva de la alta masina care se potriveste. Oricum cele de Stepway sunt un pic prea "solide" pwntru Logan, vor strica un pic linia masinii. Ma mai benoclez...
              Last edited by Wotan; 18 January 2010, 23:45.

Comment

din logan niciodata nai sa obtii seria 5;;)

Comment

Ideea e sa-ti protejezi aripile de frecari, nu sa-l transformi in altceva...

Comment

Salut,am vazut ca au scos un kit pentru ph2 cei de la pilot,seamana cu cel vandut de Dacia in Franta...cel putin nu are pret astronomic, de calitate nu stiu ...

Comment

dacia joaca cum spune renault .....hai ca asta mi-a placut
                      frate te uiti la prea multe desene sau eshti prea fumat

Comment

Merg protectiile de pick-up, cu mici ajustari.

Comment

Protectile de aripi de la ph1 se potrivesc la ph2?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Originally posted by ionel89 View Post
                            Protectile de aripi de la ph1 se potrivesc la ph2?
                            chiar nu stie nimeni,daca este vreo diferenta

Comment

Merg, eu mi-am pus la reprezentanta. De fapt nu exista altele specific pentru PH2, sunt tot cele vechi.

Comment

Originally posted by Wotan View Post
                                Merg, eu mi-am pus la reprezentanta. De fapt nu exista altele specific pentru PH2, sunt tot cele vechi.
                                Mersi de raspuns , urmeaza sa le montez si eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google