Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Rouge de Feu
    http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Alb Glacier, Rouge de Feu, Noir Nacre. Alb nu am mai vrut ca pana acum toate masinile au fost albe, negru nu aparuse in aprilie, iar rouge de feu (rosu-visiniu) mi.a placut

Comment

Gri platine si Noir Nacre, stiu ca e un contrast total intre cele doua, dar gusturile nu se discuta.
        Multa lume, putini oameni...

Comment

Si eu zic sa ramana. Cred ca o sa merg pe alb...
          sigpic

Comment

mi se pare normal ca fiecare sa isi laude puiul din curte. ca doar nu si-a luat omul masina rosie si lui ii place albastra.
            Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

albastru marin rullz
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

ah, am votat blue electrique dar nu se poate ca Rouge Passion sa aiba 0 voturi!

Comment

Bleu Electrique
                  Attached Files

Comment

Bleu Electrique...
                    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Bleu Electrique este foarte frumoasa. am vazut-o pe un megane. am votat altceva
                      pacat ca nu mai este verdele cameleon. parca asa se cheama, nu?
                      Last edited by bogdan_1984; 16 September 2009, 11:28.
                      sigpic

Comment

Am votat Jaune Tournesol. Îmi place de asemenea şi pe Rouge Passion, dar şi Bleu Mineral, Gris Platine şi Blanc Glacier, nu neapărat în această ordine, depinde de starea de spirit.

Comment

Ati uitat o culoare Beige Sable

Comment

gri platine si este si anti jeg

Comment

mie unul, imi plac cel mai mai mult gri platine,gri comet si negru.Cu toate ca prima este mai rezistenta la mizerie!!!!

Comment

Originally posted by anca16v
                                sa stii ca nu intodeuna ajungem sa cumparam masina culoarea preferata, din mai multe motive: poate ca nu e pe stoc si nu avem rabdare pana vine, poate nu consideram diferenta de bani justificata, poate partenerului ii place alta culoare, sau nu putem intretine culoarea preferata... si lista poate continua. Eu de exemplu am primit masina cadou, si era o culoare care nu imi placea de fel (asa ca cu prima ocazie am vopsit'o)...deci ar fi binevenite la vot putina obiectivitate si sinceritate
                                CORECT! Am avut rosu nemetalizat. Acum eram grabit si nu vroiam sa astept si am avut de ales intre alb(nemetalizat) gris comete (care pentru mine e negru) , negru (care e negru) si bleu electrique (care e gri, iar in talon scrie albastru!)
                                Am ales ezitand bleu electrique si ma bucur c-am facut-o! Tine ff. bine la jeg si am ajuns s-o iubim.
                                Am votat bleu electrique.
                                Last edited by er69re; 18 September 2009, 23:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google