Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?
Collapse
X
-
Noir Nacre precum zice si clasamentul actual. Sta foarte bine pe PH2
Leave a comment:
-
mai toata lumea i-mi lauda masina ca e beton la culoare (blue extreme) da vad ca e pe la juma clasamentul, inseamna ca sunt mai putine decat celelalte sau stau ascunsi proprietarii si nu voteaza?
Leave a comment:
-
mie imi place culoarea pe care le au golanele mele adica gri platine , dar pe langa imi mai plac blanc glacier,blue extreme,rouge de feu,noir nacre
Leave a comment:
-
Gri platine desi am avut de asteptat 1 luna si ceva... dar cum s-a mai zis e anti-jeg , si e o nuanta care rezista in timp, de exemplu imi place rosu dar in timp se matuieste(stiu din proprie experienta). Dar fiecare isi alege masina dupa propriul gust sau buzunar poate nu mai ai bani de o vopsea metalizata si asta se poate .
Leave a comment:
-
Sa ma exprim altfel, paleta noua din versiunea Ph1
. Ca acum pe Ph2 exista Jaune Tournesol + bari vopsite din standard (in afara de versiunea Logan). Ca si culori mi-au placut foarte mult Verdele Ficus si Albastru Egee (Loganul bleu asa metalizat).
Leave a comment:
-
nu este noua culoarea. este de pe vremea PH1. de prin primavara anului 2008
Leave a comment:
-
Al meu este alb, blanc glacier si imi place mult.
La PH2 mi-as alege negru, Noir Nacre. Oricum, spal masina saptamanal, am furtun si apa, imi face placere, trebuie intretinuta!!! Daca eu ma comport frumos cu ea, nici ea nu se oftica ;)
Leave a comment:
-
cei aici fratilor?bar de negrii?
si eu am votat negru.e o faina neagra dar greu de intretinut.am vecinul carae are passat negru si o spala saptamanal ca altfel.. se face maro.
Leave a comment:
-
Daca iesea din bugetul alocat masinii si a intretinerii acestuia, imi cumparam un Ferrari ROSU.
Am un PH2 rouge, clar ca am votat acolo.
ps. Si restul culorilor sta bine pe ele, pina nu le minca rugina.
Leave a comment:
-
eu o am, eu o am...Originally posted by aleXpeed View PostJaune tournesol imi place cel mai mult ca nu prea o are nimeni (ca masina de zi cu zi).
cred ca sunt singurul de pe forum si in braila sunt vreo 3-4 (cu mine)
Leave a comment:

Leave a comment: