Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dragos firoiu
    replied
    gris platine, pt ca tine la tavaleala .

Leave a comment:

• sharkykill
    replied
    Noir Nacre precum zice si clasamentul actual. Sta foarte bine pe PH2

Leave a comment:

• vyp75
    replied
    mai toata lumea i-mi lauda masina ca e beton la culoare (blue extreme) da vad ca e pe la juma clasamentul, inseamna ca sunt mai putine decat celelalte sau stau ascunsi proprietarii si nu voteaza?

Leave a comment:

• andrei_hd
    replied
    mie imi place culoarea pe care le au golanele mele adica gri platine , dar pe langa imi mai plac blanc glacier,blue extreme,rouge de feu,noir nacre

Leave a comment:

• Adi16v
    replied
    Gri platine desi am avut de asteptat 1 luna si ceva... dar cum s-a mai zis e anti-jeg , si e o nuanta care rezista in timp, de exemplu imi place rosu dar in timp se matuieste(stiu din proprie experienta). Dar fiecare isi alege masina dupa propriul gust sau buzunar poate nu mai ai bani de o vopsea metalizata si asta se poate .

Leave a comment:

• gabylzr
    replied
    Noir Nacre imi place cel mai mult.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Sa ma exprim altfel, paleta noua din versiunea Ph1. Ca acum pe Ph2 exista Jaune Tournesol + bari vopsite din standard (in afara de versiunea Logan). Ca si culori mi-au placut foarte mult Verdele Ficus si Albastru Egee (Loganul bleu asa metalizat).

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    nu este noua culoarea. este de pe vremea PH1. de prin primavara anului 2008

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by bogdan_1984 View Post
    eu o am, eu o am... cred ca sunt singurul de pe forum si in braila sunt vreo 3-4 (cu mine)
    N-aveam de ales, este paleta noua de culori, asa alegeam Galben Sport. Eu o am, culoare de RS ce stii tu.

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Al meu este alb, blanc glacier si imi place mult.
    La PH2 mi-as alege negru, Noir Nacre. Oricum, spal masina saptamanal, am furtun si apa, imi face placere, trebuie intretinuta!!! Daca eu ma comport frumos cu ea, nici ea nu se oftica ;)

Leave a comment:

• sicone
    replied
    Alb glacier arata foarte bine in special la MCV.

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    cei aici fratilor?bar de negrii?si eu am votat negru.e o faina neagra dar greu de intretinut.am vecinul carae are passat negru si o spala saptamanal ca altfel.. se face maro.

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    Rouge de Feu
    asta imi place

Leave a comment:

• blacired
    replied
    Daca iesea din bugetul alocat masinii si a intretinerii acestuia, imi cumparam un Ferrari ROSU.
    Am un PH2 rouge, clar ca am votat acolo.
    ps. Si restul culorilor sta bine pe ele, pina nu le minca rugina.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Originally posted by aleXpeed View Post
    Jaune tournesol imi place cel mai mult ca nu prea o are nimeni (ca masina de zi cu zi).
    eu o am, eu o am... cred ca sunt singurul de pe forum si in braila sunt vreo 3-4 (cu mine)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google