Originally posted by bogdan_1984
View Post
Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?
Collapse
X
-
-
Sa ma exprim altfel, paleta noua din versiunea Ph1. Ca acum pe Ph2 exista Jaune Tournesol + bari vopsite din standard (in afara de versiunea Logan). Ca si culori mi-au placut foarte mult Verdele Ficus si Albastru Egee (Loganul bleu asa metalizat).
Comment
-
Gri platine desi am avut de asteptat 1 luna si ceva... dar cum s-a mai zis e anti-jeg , si e o nuanta care rezista in timp, de exemplu imi place rosu dar in timp se matuieste(stiu din proprie experienta). Dar fiecare isi alege masina dupa propriul gust sau buzunar poate nu mai ai bani de o vopsea metalizata si asta se poate .
Comment
-
mai toata lumea i-mi lauda masina ca e beton la culoare (blue extreme) da vad ca e pe la juma clasamentul, inseamna ca sunt mai putine decat celelalte sau stau ascunsi proprietarii si nu voteaza?Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
noir nacre este culoarea care ii da prestanta unui logan. chiar daca este cam pretentioasa la intretinere totusi este super si daca ar fi sa cumpar inca un logan tot negrul ar fi.
pentru mcv cea mai tare culoare este albulprostia nu doare dar se plateste
sigpic
Comment
-
...
Noir Nacre (negru perlat)In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
Comment