Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by bogdan_1984 View Post
    eu o am, eu o am... cred ca sunt singurul de pe forum si in braila sunt vreo 3-4 (cu mine)
    N-aveam de ales, este paleta noua de culori, asa alegeam Galben Sport. Eu o am, culoare de RS ce stii tu.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

nu este noua culoarea. este de pe vremea PH1. de prin primavara anului 2008
      sigpic

Comment

Sa ma exprim altfel, paleta noua din versiunea Ph1. Ca acum pe Ph2 exista Jaune Tournesol + bari vopsite din standard (in afara de versiunea Logan). Ca si culori mi-au placut foarte mult Verdele Ficus si Albastru Egee (Loganul bleu asa metalizat).
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Noir Nacre imi place cel mai mult.
          Forza Steaua

Comment

Gri platine desi am avut de asteptat 1 luna si ceva... dar cum s-a mai zis e anti-jeg , si e o nuanta care rezista in timp, de exemplu imi place rosu dar in timp se matuieste(stiu din proprie experienta). Dar fiecare isi alege masina dupa propriul gust sau buzunar poate nu mai ai bani de o vopsea metalizata si asta se poate .

Comment

mie imi place culoarea pe care le au golanele mele adica gri platine , dar pe langa imi mai plac blanc glacier,blue extreme,rouge de feu,noir nacre

Comment

mai toata lumea i-mi lauda masina ca e beton la culoare (blue extreme) da vad ca e pe la juma clasamentul, inseamna ca sunt mai putine decat celelalte sau stau ascunsi proprietarii si nu voteaza?
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Noir Nacre precum zice si clasamentul actual. Sta foarte bine pe PH2
                  Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience

Comment

gris platine, pt ca tine la tavaleala .
                    ubi concordia ibi victoria

Comment

bleu electrique...desi nu pare bleu

Comment

noir nacre estew cea mai tare vopsea de la logan este super tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                        SRF TARGOVISTE

Comment

Eu am bleu mineral (superba in soare) dar cred ca bleu extreme e cea mai cool!

Comment

noir nacre este culoarea care ii da prestanta unui logan. chiar daca este cam pretentioasa la intretinere totusi este super si daca ar fi sa cumpar inca un logan tot negrul ar fi.
                            pentru mcv cea mai tare culoare este albul
                            prostia nu doare dar se plateste

sigpic

Comment

mcv alb ... frumos ! totusi de o vreme le urasc ... (militienii stiu de ce)

sedan negru (cu folii negre pe geamuri si jante negre + crom)... locul 1 in preferintele mele. totusi parca loganul n-are prestanta ...
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

...

Noir Nacre (negru perlat)
                                In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                                http://searchme71.blogspot.com/

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google