Se Pot Monta Manerele Din Fata La Usile Din Spate?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Pot Monta Manerele Din Fata La Usile Din Spate?

Stie cineva daca se potrivesc manerele de la usile din fata pe usile din spate? Ca mi se pare ca ar arata mult mai mumos...
    Last edited by Zsolt; 18 August 2009, 22:43. Reason: Limbaj mirc

...daca ne spui cati ani ai
    Sigur ca se potrivesc insa nu vad nici o diferenta...sunt la fel...

Comment

domnu`...nu suntem pe mess, deci scrieti 'normal', va rugam.

daca nu va suparati, la care manere va referiti?
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

crysty_93
        ...si eventual vrem sa stim si care usi...la masini presupunem...sau ai gresit cumva forumul?

Comment

hei nu fiti rai ca si voi ata fost ca el.
          sigpic #

Comment

offf..ma refer la manerele usilor de la ph2...acelea imitatie de aluminiu[o sa le fac poze] daca se pot monta la usile din spate pt ca am observat ca nu e o mare diferenta de suruburi...

una la mana, doua la mana...la a treia ai "bonus" pt scriere mirc/mess
            Last edited by Seba; 20 August 2009, 19:24.

Comment

am incercat eu si nu se potrivesc la unghi si la imbinarea intre maner si dunga de pe usa, dunga de pe usa din fata e mai lata ca cea din spate si nu se nimereste manerul cap la cap cu dunga din spate.
              mai difera putin si la unghi, dar daca pui pe usa din spate dunga si manerul din fata cred ca merg adaptate.
              eu am incercat si studiat problema si am renuntat la idee pentru moment.
              daca careva reuseste atuncea sa ma anunte si pe mine.
              eu am avut un interior de ambiance si de aia nu am mai continuat experienta.
              cand gasesc un interior de laureat sigur am sa fac modificarea.
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google