Bec H4 Logan Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bec H4 Logan Ph2

Salutare, a schimbat cineva becul H4 la PH2?(spun PH2 pentru ca nu shtiu daca este acelasi sistem ca la PH1) Mi s`a ars in seara asta faza scurta pe unul dintre ele si nu am reusit sa`l scot afara, am dat capacul acela jos dar nu am stiut cum sa scot acea garnitura si de frica sa nu o rup am lasat`o balta. Conteaza ce tip/marca de bec pun atata timp cat este H4? Ms anticipat

nu conteaza ce marca de bec este, atat timp cat este H4. eu mi-am inlocuit saptamana trecuta becurile. nu s-au ars, dar conducand si noaptea, am vrut un plus de lumina si mi-am luat osram nightbreaker. dupa ce ai indepartat capacul de plastic, indepartezi si conectorul becului, apoi desfaci arcul si tragi de garnitura fara frica si scoti becul. nu se rupe pt ca este rezstenta. la montarea noului bec este putin mai dificil pt ca trebuie sa fixezi bine acea garnitura ca sa fie cat mai izolat farul. cu rabdare si chibzuinta vei reusi negresit.
    sigpic

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
      nu conteaza ce marca de bec este, atat timp cat este H4. eu mi-am inlocuit saptamana trecuta becurile. nu s-au ars, dar conducand si noaptea, am vrut un plus de lumina si mi-am luat osram nightbreaker. dupa ce ai indepartat capacul de plastic, indepartezi si conectorul becului, apoi desfaci arcul si tragi de garnitura fara frica si scoti becul. nu se rupe pt ca este rezstenta. la montarea noului bec este putin mai dificil pt ca trebuie sa fixezi bine acea garnitura ca sa fie cat mai izolat farul. cu rabdare si chibzuinta vei reusi negresit.

Am inteles, deci pot sa trag de mufa neagra. am tras putin dar nu a iesit si am zis sa nu fac vreo tampenie. Ms mult!

Comment

normal ca iese mai greu. din cauza caldurii, prafului se intepeneste putin. daca ar iesi usor, la trepidatiile masinii te-ai trezi cu becul iesit. asa ca uita-te atent si trage si cu putina forta, fara frica.
        sigpic

Comment

@simism si vezi ineaparat sa fie cu protectie UV.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google