Logan 1.6 16v Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am avut de 1.4 si acum am 1.6 16v este o mare diferenta

Comment

eu am zis in spirit de gluma ...prietenii stiu de ce

Comment

Daca vroiai sa fie gluma mai gluma ai fi spus :Inseamna ca nu ai mers cu 1.2 16v

Comment

nu iti face griji ca stiu de gluma dar diferenta este mare ca doar sant 30 de cai diferenta

Comment

am fost azi la dacia si am facut comanda...sunt destul de incantat....pai vreau laureatu` pe negru....dupa ce mi`ati zis voi si din ce mai stiam io kred ca e o alegere buna....abia astept

Comment

Culoarea vopselei va fi negru, sau culoarea interiorului (cel de la laureate)?
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Ce interesant, exista acum in oferta Dacia un negru metalizat numit "Noir nacre"

Ar fi fost culmea sa nu fie, in Frata au scos o serie "Black Line" cu urmatoarele caracteristici (citat dintr-un articol din evz.ro) :

"Ediţia limitată, denumită Black Line, se bazează pe echiparea seriei Laureate, iar maşinile vor dispune, printre altele [...] de vopsea metalică, tapiţerii noi cu cusături negre, vizibile, volan căptuşit cu piele şi sistem audio cu comenzi pe volan"

Comment

culoarea masinii este negru.....la tapiterie kiar nu miam dat seama...sper sa numi dea vreo tapiterie aiurea.....voi v`ati ales si tapiteria?!

Comment

Culoarea negru e la dacia de vreun an si ceva;

Tapiseria e cea standard de pe laureate(care e la orice laureate faza2), care oricum e foarte misto .
                    Sa o stapanesti sanatos;
                    Last edited by bossake; 8 January 2010, 23:25. Reason: edit
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

merci mult!

vitriol pune si tu putin poza de la avatar sa vad si io masina ta ca din poza aia mica imi place stilu....ms

are cineva folie pe geamuri la un ph2 negru...sa vad si io cum iar sta....daca are sa puna poze.ms

nu mai posta mirc/mess...!
                      Last edited by Seba; 11 January 2010, 12:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Air_Razvan te astept cu niste poze deoarece intentionez sa achizitionez in viitorul apropiat un model la fel ca al tau.

nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post!
                        Last edited by Seba; 11 January 2010, 12:56.

Comment

dar abia in februarie martie imi vine mashina...asa ca nu prea am cum sati pun poze... cel mai tare ma enerveaza faptul ca taxa de inmatriculare se duce undeva la 780 de euro pt 1.6 16v...deoarece la mashinile noi nu se da nici o reducere...ce sai faci...asa e in Ro...dak nu o sati iei mashina pana vine a mea o sa iti pun niste poze... eu astept sa puna cineva niste poze cu geamurile foliate ca is curios cum ii sta.

Comment

Cam tarziu al naibii vine masinuta.Mie mi-au zis 1 luna si asa a fost.
                            Rabdare ca se merita,stiu ce inseamna sa astepti.Eu am asteptat 6 luni pana i-a dat drumul la Prestige.
                            Last edited by D-FENS; 12 January 2010, 21:38.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Air_Razvan View Post
                              ...eu astept sa puna cineva niste poze cu geamurile foliate ca is curios cum ii sta...
                              Dacă la a mea (care e Ph1 și albastru marin) îi stă fain cu folii și pe spate (5% transparență) și pe față (75% transparență, la care mai adaugi că și geamurile au venit în tentă de culoare), imaginează-ți că pe negru trebuie să arate incredibil...
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

pe negru, adica 0% transparenta, presupun.... Mai vezi ceva in spate mai pe inserat, ma nene? Ca am vazut destui care nu aprind farurile decat cand e bezna de tot...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google