eu am avut de 1.4 si acum am 1.6 16v este o mare diferenta
Logan 1.6 16v Ph2
Collapse
X
-
Ce interesant, exista acum in oferta Dacia un negru metalizat numit "Noir nacre"
Ar fi fost culmea sa nu fie, in Frata au scos o serie "Black Line" cu urmatoarele caracteristici (citat dintr-un articol din evz.ro) :
"Ediţia limitată, denumită Black Line, se bazează pe echiparea seriei Laureate, iar maşinile vor dispune, printre altele [...] de vopsea metalică, tapiţerii noi cu cusături negre, vizibile, volan căptuşit cu piele şi sistem audio cu comenzi pe volan"
Comment
-
-
dar abia in februarie martie imi vine mashina...asa ca nu prea am cum sati pun poze... cel mai tare ma enerveaza faptul ca taxa de inmatriculare se duce undeva la 780 de euro pt 1.6 16v...deoarece la mashinile noi nu se da nici o reducere...ce sai faci...asa e in Ro...dak nu o sati iei mashina pana vine a mea o sa iti pun niste poze... eu astept sa puna cineva niste poze cu geamurile foliate ca is curios cum ii sta.
Comment
-
-
Originally posted by Air_Razvan View Post...eu astept sa puna cineva niste poze cu geamurile foliate ca is curios cum ii sta...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment